Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

Játék kettő az egyben - kisorsoltuk a második kör nyerteseit

Szeged – Ilyen még nem volt! Egy játékkal két eseményre is jegyet lehetett nyerni. Előbb a tHUNder duó koncertjére sorsoltunk, ma pedig a társasjáték New Yorkban című színdarab páros belépői találtak gazdára.
Véget ért dupa játékunk második felvonása is. A három páros belépőt a Társasjáték New Yorkban című színdarabra az alábbi játékosok nyerték:

Laczkó Barbara,
Szabados Ernőné,
Varga Ferenc.


Gratulálunk nekik is!

Első dupla játékunk első „felvonása" véget ért. Kisorsoltuk a szerencsés nyerteseket, akik másodmagukkal belépőt nyertek a tHUNder duó koncertjére az IH Rendezvényközpontba. Az alábbi játékosok élvezhetik Dörnyei Gábor és Horváth Kornél játékát:

Bali Katalin,
Karsai Dániel,
Kovács Zoltán Péter.


Gratulálunk a nyerteseknek! A játék azonban még nem ért véget! A Társasjáték New Yorkban című színi előadásra még mindig lehet jegyeket nyerni!

Május 5-én a tHUNder duó lép fel az IH Rendezvényközpontban, míg május 9-én a Társasjáték New Yorkban című színi előadás látható az ifjúsági ház színpadán. Ha elég gyorsan játszik, egy megfejtéssel akár mindkét előadásra nyerhet páros belépőt!

tHUNder duó – Dörnyei Gábor és Horváth Kornél DVD bemutató koncertje

A két kiváló ütőhangszeres művész kompozíciói nem ismernek zenei-, vagy országhatárokat: a szerzemények között latin, afrikai és indiai hangzású zenét is találunk, sőt az amerikai funky és balkáni páratlan ritmusok is jelen vannak.

Akcióban a tHUNder duó
Akcióban a tHUNder duó

A két művész intenzív és egyedi játékstílusa, valamint a változatos hangszerelés igazi különlegesség. A hosszabb ideje Londonban élő, és világszerte játszó Dörnyei dobolásában virtuóz módon jelenik meg a függetlenítés technikája, egy egész dobzenekar megszólalását keltve. Dörnyei Gábort 2010 februárjában Anglia legnagyobb dobos magazinja a RHYTHM Magazine a „Világ 10 legjobb fiatal dobosa" közé sorolta. Horváth egyéni stílusa, változatos hangszerparkja a hangzás sokszínűségét tovább erősíti – megteremtve egy ma igazán különlegesnek ható, XXI. századi kamarazenét.

tHUNder Duo (Dörnyei Gábor&Horváth Kornél) with Dom Famularóval a Sabian napon 2010-ben

A tHUNder Duo tagjai nevükben is hirdetik Magyarországhoz való tartozásukat, s e név alatt számos koncert és fesztivál meghívásnak tesznek eleget külföldön. A duó 2011. első felében jelenteti meg a Hunnia Records által készített első dvd-jét, amelynek sztárvendége az amerikai dobos, Dom Famularo. A koncert az Egyetemi tavasz programsorozat része.


Társasjáték New Yorkban – vígjáték két részben

Egy New York-i műkereskedő házaspár gondtalanul éli életét egy pazarul berendezett lakásban. Egyik nap váratlanul beállít a feleség nővére és annak férje, azzal a szándékkal, hogy mivel ők elutaznak Buffalóba, erkölcstelen életmódot folytató lányuk ügyeinek elrendezésére, addig is édesanyjukat itt hagyják náluk. A kedves, szókimondó, idős hölgy megjelenése rengeteg komikus helyzetet teremt a műkereskedő házaspár életében, s egy szép napon, – amikor beállít a világhírű festőművész, – ez csak fokozódik.

Jelenet a vígjátékból
Jelenet a vígjátékból

Szereposztás:
Sophie:
Esztergályos Cecília
Maurice: Koncz Gábor
Barbara: Ábel Anita
David: Incze József
Trudy: Valler Gabriella
Martin: Éless Béla

Rendező: Koncz Gábor

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sakkoznak, vagy kártyáznak az űrhajósok?

Kína eljuthat a Marsra, a Nap felrobbanását pedig csak 8 perc késéssel érzékeljük. Aki szombaton kilátogatott a Dóm térre, némi túlzással Neil Alden Armstrong nyomait is felfedezhette a Holdon. Tovább olvasom