Délmagyar logó

2015. 12. 01. kedd - Elza 6°C | 13°C

Karácsony a Napfényben

Szeged - Rengetegen kihasználták az újszegedi Napfényfürdő Aquapolis karácsonyi ajándékát, a kedvezményes karácsonyi belépődíjat, és úgy döntöttek, csobbannak és csúszdáznak egy nagyot az ünnepek előtt. Hétfőn 500 forintért válthattak belépőt a Csongrád megyeiek.
– A négy gyermekemmel és a férjemmel jöttünk, tavaly is fürödtünk december 23-án. A gyerekek nagyon élvezik a csúszdázást. Néhány órát maradunk, utána otthon el kell kezdeni főzni a karácsonyi menüt – mondta egy szegedi édesanya a medence partján, majd felsorakoztatta a fénykép kedvéért a kicsiket, Dominiket, Grétát, Olivért és Benedeket. Kiderült, hogy Olivér igazán otthon érzi magát ebben a közegben, hiszen vízilabdázni jár. Savanya Mónika is családi körben fürdőzött, két gyermekével és férjével már nem először kapcsolódott ki a négy évszakos vízivárosban.

Az ünnepek előtti kedvezményes fürdőzést idén is sokan igénybe vették. Fotó: Karnok Csaba
Az ünnepek előtti kedvezményes fürdőzést idén is sokan igénybe vették. Fotó: Karnok Csaba

A szépen feldíszített aulában, ahol egy nagy karácsonyfa is várta a vendégeket, sokan várakoztak a pénztáraknál kora délután is, odabent pedig szinte minden csúszdánál hosszú sor alakult ki.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Galériák

A címoldal témái

Egy csepp boldogság és egy tál étel az Anna-kútnál

A következő cikk betöltéséhez görgessen lejjebb!