Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 09. 04. péntek - Rozália

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szeged hírei > Karácsonyi adakozás a Mars téren

Karácsonyi adakozás a Mars téren

Szeged - A Mars téren karácsonyig lehet adakozni a Fészek Nagycsaládosok Szegedi Egyesületének a Szegedi Vásár és Piac Kft. szervezésében.

Munkatársunktól - Délmagyarország napilap - 2012.12.05. 19:45
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
A támogatott családok elsősorban ruházati cikkeket, tartós élelmiszereket és jó minőségű játékokat várnak. Erdei Péter, a kft. ügyvezető igazgatója elmondta: a nagycsarnokban egy gyűjtőponton fogadják az adományokat mindennap 8 és 13 óra között. December 1-je óta tart az akció, érkeznek a csomagok, még használt számítógépet is kaptak. Az adománygyűjtés védnökei: Hüvös László és Gyimesi László, a Fidesz–KDNP önkormányzati képviselője. Délelőtt Gyimesi László szegedi Fidesz-elnök a gyűjtőponton hatalmas dobozokba csomagolt, mintegy 100 családnak elegendő ruhaneművel ajándékozta meg az egyesületet. Elmondta: az adomány Németországból származik, kapcsolatai révén hosszú ideje továbbítja a küldeményeket óvodáknak, iskoláknak.

Karácsonyi adakozás a Mars téren. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

A szegedi Klauzál téren délután egy családnak szereztek örömet: az EDF Démász Rotary adventi naptárának 4. ablakát nyitotta ki Tóth Géza, a Rádió 88 ügyvezetője, a Szent-Györgyi Rotary Club képviseletében Lakatos Jenő, a Tisza Rotary Clubtól pedig Illés Németh István. A tartós élelmiszert, műszaki cikket tartalmazó ajándékot Urbán Tamásné és családja kapta. Az adventi színpadon a Felsővárosi Óvoda adott karácsonyi műsort.

Rotary a Klauzál téren. Fotó: Frank Yvette
Rotary a Klauzál téren.
Fotó: Frank Yvette

Az Interact Clubos fiatalok forralt borral és teával várták az ünnepre készülőket, az általuk összegyűjtött adományokat az Ágota Alapítvány, valamint a GEMMA Szociális Központ és Fejlesztő Iskola támogatására fordítják. A program mindennap 16.30-tól 18.30-ig tart a város karácsonyfájánál.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...