Délmagyar logó

2017. 01. 20. péntek - Fábián, Sebestyén -9°C | 0°C Még több cikk.

Kerékpárkormánnyal és késsel rabolta ki a kisboltot a 21 éves fiú

Vádemelést javasol a Szegedi Rendőrkapitányság egy 21 éves férfi ellen, aki egy dohány- és egy élelmiszerboltot rabolt ki.
A nyomozás adatai szerint arcát maszkkal eltakarva, kezében egy kerékpárkormánnyal rabolta ki a Szeged, Rókusi körúti Nemzeti Dohányboltot egy akkor még ismeretlen támadó 2014. július 15-én 0 óra 31 perckor. A férfi készpénzt és dohányárut vitt magával. A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a széleskörű adatgyűjtés eredményeként megállapították a gyanúsított személyazonosságát, majd országos elfogatóparancsot bocsátottak ki ellene. A szegedi rendőröknek 2014. október 8-án olyan adatok jutottak tudomására, hogy a terhelt Veszprém megyében egy építkezésen vállalt munkát, ezért a Balatonfüredi Rendőrkapitányság közreműködését kérték. A helyi körzeti megbízottak Dörgicsén elfogták a férfit.

A gyanúsított kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Elismerte azt is, hogy 2014. július 23-án 21 óra 15 perckor egy késsel fenyegetőzve ő rabolta ki Szegeden, a Csongrádi sugárúton lévő élelmiszerboltot. Az alkalmazott ott ellenállt, ezért csak dulakodás után tudott pénzhez jutni.

Vallomása szerint a rabolt pénzből bulizott, valamint élelmiszert vásárolt.

A Szegedi Rendőrkapitányság a 21 éves N. Norbert ellen folytatott nyomozást befejezte. Az előzetes letartóztatásban lévő terhelt ellen 2 rendbeli rablás bűntette miatt javasol vádemelést az ügyészségnek.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Házasságlevél a kibucból

Ephraim Kishon Házasságlevél című vígjátékát Barnák László rendezésében sikerrel mutatták be a Szegedi Pinceszínházban.
Tovább olvasom