Délmagyar logó

2017. 12. 15. péntek - Valér 6°C | 13°C Még több cikk.

˝Kiváló munka folyik az ortopédiai klinikán˝ - mondjon Ön is köszönetet!

Mondjanak köszönetet a nagy nyilvánosság előtt orvosuknak, vagy akár a gyógyításunkban közreműködő teljes stábnak! Lapunk mostantól heti rendszerességgel felületet biztosít ehhez.
Két hónappal ezelőtt csípőprotézis-műtéten estem át a szegedi ortopédiai klinikán. Az ötágyas szobában mindenkit annyira elbűvölt a klinika munkája, hogy már akkor hívni akartuk a Csörögöt, mert szerettük volna, ha mások is megtudják, milyen kiváló munka folyik itt. Most, amikor ilyen nehéz helyzetben van az egészségügy, nagy csoda, hogy egy egész részleg ilyen nagyon jól dolgozik, nagy szaktudással, nagyon kedvesen, segítőkészen és főleg egymást szeretve. Soha nem láttunk vitát, elégedetlenséget, csak egymás és a betegek segítését és sok mosolyt. Köszönjük, maradjanak mindig ilyenek.
Tatár Ágnes

Marofka Ferencnek
Marofka Ferenc szülész-nőgyógyász főorvos halála alkalmából szeretnénk megemlékezni.
Ő volt az a segítőkész szülész, aki anyáknak segített legnehezebb óráiban. Nekem is. Nyugodjon békében!
Tóth Mária Valéria
Várjuk köszönő soraikat!

Mondjanak köszönetet a nagy nyilvánosság előtt orvosuknak vagy akár a gyógyításunkban közreműködő teljes stábnak! Lapunk mostantól rendszeresen felületet biztosít ehhez. Várjuk köszönő soraikat az orvosom@delmagyar.hu e-mail-címre, vagy postai úton a 6729, Szeged, Szabadkai út 20. szám alá. A borítékra írják rá: „Mondjon köszönetet orvosának". Ezek mellett hosszabb történeteket is várunk  olyan különleges Csongrád megyei esetekről, melyben megmutatkozott a doktor kivételes embersége vagy szakmai bravúrja.
A beküldött elbeszélések közül a legjobbakat mi is bemutatjuk egy-egy cikkben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Trükkös notebook-tolvaj: almaként mérte le az önkiszolgáló kasszánál

A 36 éves férfit a bevásárlóközpont személyzete tartóztatta fel. Tovább olvasom