Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 23°C Még több cikk.

Milliós baráti kölcsönök után lépett le Péter

Szeged - Több 10 millió forint kölcsönt kapott több barátjától is a szegedi férfi, aki barátnőjével együtt szeptember elején eltűnt szegedi albérletükből.
Legjobb barátaikat vágta át, játszotta el pénzüket, majd lépett le a kölcsön visszafizetése nélkül S. Péter és barátnője. A fiatal pár – ahogy korábban írtuk – szeptember 10-én egy szegedi albérletből búcsúlevelet és kutyájukat hátrahagyva ismeretlen helyre távozott. A fiút néhány nappal később Németországban egy vonaton igazoltatták, a lányt, Juhász Annát továbbra is keresik. A lány apja is nyilatkozott lapunknak: Anna eladta a saját lakását, és eltűnt több tízmilliós öröksége is.

A lakásban talált papírok szerint a fiú pókerezett. Az apa szerint emiatt menekültek el az albérletből, ahol tetemes nagyságú kifizetetlen gázszámlát is hátrahagytak.

– Több ismerősöm is SMS-t kapott Annától, amelyben azt írta: Péter meghalt. Mindenkitől azt kérte, hogy ne háborgassuk, a kapcsolatot később majd ő keresi velünk. Kiterjedt, de közeli baráti kör volt a miénk: mindannyian készpénznek vettük Péter halálhírét. Még gyertyát is gyújtottunk az emlékére. Ekkor még fogalmunk sem volt arról, hogy nem igaz a halálhír. Péter korábban több millió forintot kért kölcsön a baráti társaság tagjaitól, amelyet nem fizetett vissza: sokan erőn felül segítettek rajta, ezért eltűnésével több barátját sodorta komoly anyagi válságba – mondta tegnap lapunknak egy szegedi fiatalember. Kérte, hogy a nevét ne írjuk le, hiszen ő is több milliót adott kölcsön barátjának. Azt nem akarta elárulni, hogy Péter milyen célból kérte a kölcsönöket, azt viszont határozottan kijelentette: nem arra adták neki a pénzt, hogy azt elpókerezze. –

Több károsultja van az ügynek, ezért tudomásom szerint hivatalból kell bűncselekmény gyanúja miatt eljárást indítania a rendőrségnek. Külön feljelentést én nem tettem az ügyben – magyarázta.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is nyomoz az ügyben. Korábbi tájékoztatásuk szerint az eltűnés minden lehetséges körülményét megvizsgálják. Juhász Annát továbbra is eltűntként keresik.

Olvasóink írták

26 hozzászólás
12
 • 26. Berlusconi 2012. szeptember 29. 06:28
  „lj510126 !

  Ha nem tett ellene senki sem feljelentést, akkor milyen szakmai hibáról beszélsz?! Mi alapján lehetne köröztetni?”
 • 25. Mogyoró 2012. szeptember 29. 05:30
  „Kedves APEH! Nem kéne vizsgálódni a kölcsön adók adóbevallása körül, mert csak úgy milliók nem teremnek a semmiből.”
 • 24. sajtkukac 2012. szeptember 28. 20:58
  „20. vélemény - Nem Téged szólítottalak meg a hozzászólásommal, így tartsd meg magadnak a véleményedet......”
 • 23. lj510126 2012. szeptember 28. 20:31
  „Hatalmas szakmai hiba, hoy nem adtak ki még a mai napig sem nemzetközi letartóztatási parancsot a "pókerbajnok" ellen és nem hozatták őt haza! A lány eltűnésében ugyanis ő az első számú gyanúsított, aki biztosa tudja a lány hol létét.”
 • 22. vélemény 2012. szeptember 28. 16:27
  „18. 19.
  Bizonyíték nélkül bizonygatod, hogy a lány él.
  Te nem tudnál más telefonján SMS-t írni?

  "A fiút néhány nappal később Németországban egy vonaton igazoltatták"
  Ő most hol van?”
 • 21. vélemény 2012. szeptember 28. 16:18
  „17. Fri
  A fiút nem jelentette fel senki,
  így éli világát.
  - Ezek az igazi barátok.”
 • 20. vélemény 2012. szeptember 28. 16:13
  „14. sajtkukac
  Tőlem kérhetne bármelyik barátom milliókat, nem tudnék adni.
  .. , ha lett volna miből sem adtunk volna..
  - Szerinted kit érdekel a családodon kívül a te anyagi helyzeted?”
 • 19. xenopus 2012. szeptember 28. 16:07
  „Valószínű hogy külön utaztak egy korábban megbeszélt helyszínre valahova nyugatra. Azért nem együtt utaztak mert a lebukás veszélye duplája, épp a férfi is így bukott le, tehát semmi kétség, életben van! A nő is, de valahol nyugat Európában.
  Új életet igy lehet kezdeni!”
 • 18. Emberségetavilágnak 2012. szeptember 28. 15:40
  „A srácot már jó hete nem lehetett látni se reggel, se este, (valószínű, hogy már nem is volt az országban), az eltűnés napján reggel 6 körül a nő még megsétáltatta a kutyát. A környéken lakók, koránkelők, mind tudják. Ezek vitathatatlan tények.
  Az újságírónak nem kötelessége az informátortól adóbevallást kérni, nincs is hozzá joga, leírja, amit mondanak neki, nem vitathatja a hallottakat. Legföljebb elcsodálkozhat (de jelét nem adhatja) azon, hogy milyen sok embernek van mennyire fölösleges akárhány milliója.
  Beszél itt mindenki össze-vissza, köszönőviszony sincs az elhangzottak (leírtak) és a valóság között.
  Keresik őket, naná, be-bedobják a gumicsontot, tán csak lepottyan valami információ, merre menjenek a pénzért. No, nem a kisemberek, akik pár ezrest (tízezrest) kölcsönöztek, hanem azok a bizonyos önzetlensegítőkészjóemberek.
  Tulajdonképpen a világon semmi közünk ehhez az ügyhöz, elképesztő, hogy mégis mennyien csattogtatják rajta a fogaikat Fel sem merül senkiben sem, hogy a megszólaltatott riportalany esetleg palira veszi a figurát, nincs aki cáfolhatná az állításait.
  Alattomos narkó ez, a beetetettek rávetik magukat, beszívják és szent egyetértésben jó alaposan kigyűlölködik magukat.
  Lám, lám, milyen egyszerűen egységbe lehet kovácsolni az embereket?!”
 • 17. Fri 2012. szeptember 28. 11:38
  „Remélem él még a lány - bármit tettek is. A fiút nem jelentette fel senki, így éli világát. Ilyen világot élünk. Dolgozni nem kell, csak kölcsönből élni - hát ha valakinek van, az adjon, és után ne sírjon, nem valószínű, hoyg ez a férfi-fiú olyan megbízható ember lehetett eddig is - a lány millióit elköltötték. Rendes, becsületes állampolgár.
  Politizálók meg mást sem látnak semmiben csak ha van sapkája azért szidja politikusak, ha meg nincs azért. Nem szeretem őket én sem, de hoyg valakiknek mindenről csak ők jussanak eszükbe :-( prim”
 • 16. Együgyű 2012. szeptember 28. 11:17
  „Kedves 10. kopkop 2012.09.28. 09:29!
  Már megint kopogtatsz nálam. Te is keresed az igazad? A másik embertársadat megint földbe szeretnéd döngölni?
  "Más véleménye mindenkinek lehet a nem létező demokrácia jegyében!" Valóban te nem tudod értelmezni az írott szövegeket? De engedd, meg a nem létező demokráciában ezt ne értelmezzem számodra! Azonban örülök, hogy írásaimat figyelemmel kíséred!
  Szia kopkop!”
 • 15. papika56 2012. szeptember 28. 11:15
  „T. 9. jóóól beszélsz !
  A haverok meg mind becsületesen dolgozó egyének. A nehezen összekuporgatott milliókat adták a havernak ?!
  Nem életszerű !!!Gondolom a kölcsönökről --készült papír, írásos átvétel ??? v nem ?”
 • 14. sajtkukac 2012. szeptember 28. 11:14
  „Tőlem kérhetne bármelyik barátom milliókat, nem tudnék adni. Miből adtak, akik adtak? A gyálarétihez volt - lett volna - "szerencsénk" nekünk is, de nem adtunk, ha lett volna miből sem adtunk volna.........”
 • 13. deszkás 2012. szeptember 28. 11:05
  „Péter irta azt az SMS-t-Anna telefonjáról. Sovány képzelőereje -kivéve az élősködést-van a Péternek.De az biztos ő tudja hol van(hová lett) Anna. De ha a lány mégse kerül elő vígan élheti életét-kifizette az a szerencsétlen az adósságát. Manapság nem egy ilyen van a teremtés koronája a rettenetes eszével selyemfiú szerepbe bújik. Nem kell dolgozni csak dorbézolni. És ha még egy gyereket is összehoz hát.....”
 • 12. deszkás 2012. szeptember 28. 11:05
  „Péter irta azt az SMS-t-Anna telefonjáról. Sovány képzelőereje -kivéve az élősködést-van a Péternek.De az biztos ő tudja hol van(hová lett) Anna. De ha a lány mégse kerül elő vígan élheti életét-kifizette az a szerencsétlen az adósságát. Manapság nem egy ilyen van a teremtés koronája a rettenetes eszével selyemfiú szerepbe bújik. Nem kell dolgozni csak dorbézolni. És ha még egy gyereket is összehoz hát.....”
 • 11. Queenmargareth 2012. szeptember 28. 10:15
  „hát, én azt írtam, hogy bárcsak élnének és nem mennének öngyilkosságba. Tévedtem és szégyellem.”
 • 10. kopkop 2012. szeptember 28. 09:29
  „8. Együgyű 2012.09.28. 09:12

  "Más véleménye mindenkinek lehet a nem létező demokrácia jegyében!"
  Nem létező demokráciában, miképpen jelenhet meg napról-napra a véleményed, illetve az eltérő vélemények?”
 • 9. rózsakert 2012. szeptember 28. 09:26
  „Szeged - Több 10 millió forint kölcsönt kapott több barátjától is a szegedi férfi,

  TETSZIK...REMÉLEM AZ ARRA HÍVATOTT NAVOSOK IS OLVASSÁK A SOK-SOK MILLIÓS KÖLCSÖNÖKET...............”
 • 8. Együgyű 2012. szeptember 28. 09:12
  „.,,Milliós baráti kölcsönök után lépett le Péter"
  Ne ítéljük el Pétert! Semmi különöset nem tett csak politikusainktól tanult. Ő a jóhiszemű barátait vágta át. A politikusaink és holdudvaruk a nemzettel, a néppel teszik folyamatosan ugyanezt a rendszerváltás óta. Azonban sajna nem lépnek el. A mai új világ ezt hozta. Mindenki magára gondol, a másik nem számít! A fejlődés terén odáig jutottunk, hogy nem csak a különbözőrétegek vágják át egymást, hanem a barátok is. Sorolhatnánk tovább! Ma már mindenki a piac jegyében úgy boldogul, ahogyan tud. Mindenki élni akar. Egyesek meg szeretnének jól élni. Bizalom ebben a keresztényi országban meg nincs!
  Aki nem érti, azt sajnálom!
  Más véleménye mindenkinek lehet a nem létező demokrácia jegyében!
  OFF.”
 • 7. rózsakert 2012. szeptember 28. 09:06
  „MAGYARORSZÁGON MEGBÍZNI???????HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA......”
26 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fool Moon A Cappella Fesztivál – öt fellépővel

Az IH Rendezvényközpont szervezésében október 11-én kezdődik a 8. Fool Moon A’cappella Fesztivál, amely öt fellépővel várja a közönséget. Tovább olvasom