Délmagyar logó

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 12°C | 17°C Még több cikk.

Ne csak a felhők között hajókázzon - fotóival a héten tiszai élményhajózást nyerhet!

Tovább folytatódik felhős játékunk: még mindig rengeteg nyeremény vár kiosztásra. Ezen a héten tiszai élményhajózást adunk a legjobb fotóért a FOKA ökokikötő jóvoltából.
Sorra érkeztek a fotók a Délmagyarország és a Frappé "Felhőgyárába". Ezen a héten is várjuk fotóikat.
Ne csak a felhők között hajókázzon - fotóival a héten tiszai élményhajózást nyerhet! GALÉRIA

Az első héten  Széll Szabolcs képét találtuk a kedvencünknek. Ő a Classic Cafe Szerb Étterem és Grillkertbe szóló 4000 forintos romantikus vacsorajegyét nyerte. Zsűrink inkább az érzelmekre és a benyomásokra hagyatkozott. (Az első héten beérkezett fotókat itt találja>>) A múlt heti fotók közül Németh Tamás armageddonja volt a legjobb, így ő birkózhat meg a Lucky Pizzéria egy szabadon választható családi pizzájával. Viszont egy játékosunk a "Gyíkemberek" égi üzenetét hozta el nekünk, amely osztatlan sikert aratott szerkesztőségünkben, így Nagyné Kovács Tündét a La Rosa Pizzéria 4500 forintos kuponjával különdíjban részesítettük. A 3. héten Szabó Gábor fotósorozatát találtuk a legjobbnak: azaz zsűrinkre ezek a képek tették a legnagyobb benyomást. Nyertesünk összes fotóját ebben a galériában megnézheti, ahogy az összes játékosunk fényképét is. 

A játék folytatódik, még hét nyeremény vár kiosztásra: a fotókat 9 héten át várjuk a lapcomjatek@lapcom.hu címre. A tárgyba írják bele, hogy "Délmagyarország fotópályázat". Fontos: nevezéseket csak névvel, e-mail címmel és telefonszámmal fogadjuk el.

A részleteket és a szabályokat itt, a nyeremények teljes listáját itt találja!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyoma sincs a neten az új szegedi utcáknak

Nyoma sincs a neten az új szegedi utcáknak
Hivatalosan nem szokták tájékoztatni az új közterületek neveiről a legnagyobb webes keresőt, így fél évvel a szegedi közgyűlés határozata után sem találni a Google Mapsen ezeket az utcákat. Papírtérképben ugyan van idei szegedi, arra viszont nem férnek rá a többnyire város szélén lévő utcák. Tovább olvasom