Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

Nem tartja magát bűnösnek a késelő börtönőr

Nem ismerte el bűnösségét az a férfi, aki vasárnap hajnalban hasba szúrt egy vendéget Szegeden, a City Music Pub előtt. A börtönőr előzetes letartóztatását egyelőre nem rendelték el, ma délutánig kell erről döntenie az ügyészségnek.
Börtönőrként dolgozik az a férfi, aki vasárnap hajnalban hasba szúrt egy vendéget Szegeden, a Széchenyi téri City Music Pub előtt. Ahogy megírtuk, két csoport szólalkozott össze, amelyek korábban a vendéglátóhelyen szórakoztak. Az egyik csoport az utcán beszélgetett még, a másik, románokból álló csoport pedig már elindult. Az egyik férfi azonban a kocsiból kiszállt, és visszament, majd ököllel arcon ütött egy férfit. Erre a sértett mellett álló társa hasba szúrta.

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség őrizetbe vette, és gyanúsítottként hallgatta ki az elkövetőt, aki  vallomást is tett, a terhére rótt cselekményben azonban nem ismerte el bűnösségét – mondta Szanka Ferenc ügyészségi szóvivő. Hozzátette: egyelőre nem született döntés kényszerintézkedésről: ma délutánig kell határozatot hozni arról, előzetes letartóztatásba helyezik-e. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának kommunikációs főosztályától azt a tájékoztatást kaptuk: a munkáltatói döntést – vagyis hogy kirúgják-e az állásából – a nyomozóhatóság későbbi tájékoztatása alapján hozzák majd meg.

A megyei főügyészség tájékoztatása szerint a sértett a szúrás következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, azonnali műtéti ellátása vált szükségessé. Információink szerint azonban nem ért a penge létfontosságú szervet, a beteg állapota stabil.
Nem először erőszakoskodik börtönőr

Börtönőr volt az is, aki tavaly júliusban az újszegedi Partfürdőnél megvert egy egyetemista lányt és társait. Azért kötött bele egy félvér, kubai–magyar fiúba, mert bevándorlónak hitte, majd olyan súlyosan bántalmazta a fiú barátnőjét, aki védeni próbálta, hogy annak eltört az arccsontja. A brutális férfi a Csillagban dolgozott, ám miután kiderült, mivel gyanúsítják, kirúgták.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A polgármester szerint inzultálják a nőket a migránsok - Bezáratná Algyő a nagyfai menekülttábort

A polgármester szerint inzultálják a nőket a migránsok - Bezáratná Algyő a nagyfai menekülttábort
Ne várjuk meg, hogy itt is az történjen meg, mint Nyugat-Európában - mondta Molnár Áron polgármester. Tovább olvasom