Délmagyar logó

2016. 09. 28. szerda - Vencel 9°C | 22°C

Nyerészkedéssel vádolják, és feljelentik L. Gábort

Nyerészkedéssel vádolják, és feljelentik L. Gábort
"Fizesse meg azoknak a családoknak a kárát, akik kétszer fizették meg az anno tehermentesen eladott lakások árát!"
Az elmúlt 8 hónapban közvetítettünk a keretjelzálogügy kialakulásáért felelős bank és L. Gábor között, de eredménytelenül. Az egyik ok, hogy L. Gábor továbbra is nyerészkedni próbál, a másik a bank magatartása. Kedden felszólítottuk L. Gábort, fizesse meg azoknak a családoknak a kárát, akik kétszer fizették meg az anno tehermentesen eladott lakások árát, ma a papírokért jöttünk – mondta pénteken az egyik Fő fasori villa előtt Szabó Bálint.

A Likvid Kontroll Kft. jogásza azokkal a pórul járt családokkal vonult L. Gábor jelenlegi lakhelye elé, akik az építési vállalkozó keretjelzáloga miatt nehéz helyzetbe kerültek. – Mivel L. Gábor nem adta át a befizetésekről szóló bizonylatot, a vállalkozót hétfőn feljelentjük csalás és fedezetelvonás miatt – mondta a tiltakozó akció végén Szabó Bálint. Megjegyezte, kedden a szerződéseket jegyző G. Gábor ügyvédi irodája elé vonulnak.

A Raiffeisen Bank Zrt. és a Bakay Nándor utcai lakók közötti per csütörtökön folytatódik az ítélőtáblán, várhatóan jogerős döntés is születik.

Borítókép: Tiltakozók az újszegedi villa előtt. L. Gábor itt lakik, és sok milliárddal tartozik. Fotó: Karnok Csaba

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendhagyó balettóra Juronicsékkal

Rendhagyó balettóra Juronicsékkal
Juronics Tamás és a Szegedi Kortárs Balett társulata tartott bemutatót a Tabáni Általános Iskolában pénteken a magyar kultúra napja alkalmából. Tovább olvasom