Délmagyar logó

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 26°C Még több cikk.

Olvasóink is véleményezték a halászléket

Szeged - A halászlébotrány után három évvel végre dicséretet is kaptak halászcsárdáink a neves étteremkalauz kritikusaitól. Olvasóink véleményére is kíváncsiak voltunk.
A halászlébotrány kirobbanása után három évvel ismét dicsérik a 2017-es Gault&Millau étterem- és szállodakalauz ítészei az algyői és szegedi halászcsárdák főztjét. A csárdagazdák örömében osztozunk, de mi a szakértő kritikusok mellett olvasóink véleményére is kíváncsiak voltunk.

Az Önnek melyik a kedvenc halászcsárdája? kérdésünkre több mint száz válasz érkezett. Első helyen 32 szavazattal az Algyői Halászcsárda végzett, amit szorosan követ a Kiskőrössy 26 vokssal. A harmadik hely az Öreg Kőrössy Halászcsárdáé, 16-an döntöttek így. A Jobb Mint Otthonra 11-en, a Roosevelt térire 9-en, a Fehértói Halászcsárdára pedig 8-an szavaztak.

Két olvasónk válaszolta, hogy szívesebben főzi meg maga, otthon a halászlét. Egy-egy szavazat érkezett az érsekcsanádi Rév csárdára, a dunaújvárosi Dunagyöngye Halászcsárdára, a Fasor vendéglőre, a Vendéglő a Régi Hídhoz étteremre, Tibai Józsefnére, a Mars téri Irén csarnok halsütödéjére.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Minden kar bemutatkozik az egyetemi nyílt napon

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) 12 kara és Tanárképző Központja ismerhető meg a holnapi nyílt napon, amelyre több ezer középiskolást várnak az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központba. Tovább olvasom