Délmagyar logó

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 10°C | 16°C Még több cikk.

Részegen szurkált a slusszkulccsal

Szeged - P. Gábort édesanyja ruzsai tanyájának mellékhelyiségéből állították elő. Kihallgatásán beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy aznap nagyon sok alkoholt ivott, nem volt tisztában tette következményével, és sajnálja, ami történt.
A dorozsmai vásárban találkozott P. Gábor ismerősével október közepén, akit arra kért, hogy szállítsa haza. Elindultak a Ruzsát Zákányszékkel összekötő úton, amikor a gyanúsított hirtelen lökdösni kezdte a sofőrt, és el akarta lökni a vezetőülésből. A sértett leállította az autót, mire P. Gábor kést rántott, és megfenyegette. A sofőr kiszállt a kocsiból, a gyanúsított megpróbált elhajtani, de miután többször lefulladt a jármű, úgy döntött, felhagy tervével. Kirántotta az indítókulcsot, azzal megpróbálta megszurkálni a sértett alkarját, majd elfutott a helyszínről.

A kiérkező rendőrök utána mentek, édesanyja ruzsai tanyájának mellékhelyiségéből állították elő. Kihallgatásán P. Gábor beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy aznap nagyon sok alkoholt ivott, nem volt tisztában tette következményével, és sajnálja, ami történt. A 36 éves férfi ellen jármű önkényes elvétele miatt indult büntetőeljárást a szegedi nyomozók befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Szegedi Járási Ügyészségnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Amadeus, Boeing, Boeing, Bagoly és cica decemberben a színházban

A Szegedi Nemzeti Színház két egyfelvonásos opera bemutatójára készül. A decemberi kínálatban az Amadeustól a Figaro házasságáig vendégjátékok is szerepelnek. Tovább olvasom