Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 3°C Még több cikk.

Stone elhagyja Szegedet

Szeged - "Elmenekül az országból Stone" – harsogta az egyik bulvárlap kedden a szegedi énekesről. Az X-Faktor tavalyi döntőse valóban új életet kezd, de korántsem olyan elkeseredett, mint ahogyan az a cikkből kiolvasható.
– Valóban eladtam újszegedi lakásomat. Fogom a bőröndömet és a hitelkártyámat, és elkezdem a szabad életemet – mesélte az 54 éves rocker.
Mint mondta, ebben a szakmában senki nem tud karriert csinálni vidékről. Más kérdés, hogy nem biztos, hogy megáll a fővárosban.

– Most arra van szükségem, hogy egy kicsit elvonuljak. Télen egyébként is mindig elutazom, most lehet, hogy kicsit hosszabb időre. Járni akarom a világot, és a lelkemet szeretném építeni.

Stone azt is megerősítette lapunknak, hogy 13 év után elválnak útjaik feleségével. – Egyértelműen én vagyok a hibás, hogy a harmadik házasságom sem jött össze. Azt gondolom, velem eltölteni ennyi időt Nobel-díjat érdemel. Viszont nem érdemes egy rossz kapcsolatot fenntartani. Neki is van még esélye, hogy új családot alapítson, és én is szeretnék boldog lenni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Képben, szóban 2013: Észak-Koreában járt a szegedi fiatalember

Megjelent 2013-as visszatekintő kiadványunk! Egy hetet töltött Észak-Koreában a szegedi Békési… Tovább olvasom