Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 3°C Még több cikk.

Szeged még nem csatlakozott a Torkos Csütörtökhöz

Jubileumi lesz idei Torkos Csütörtök (TCs), a 10. félárú evés idén február 19-én lesz. A TCs térképe szerint az 50 százalékos kedvezménynek egyelőre a pestiek és a nyugat-magyarországiak örülhetnek.
A Magyar Turizmus Zrt. 2015-ben is megszervezi a néphagyományra épülő gasztronómiai akciót, a Torkos Csütörtököt. Idén már 10. alkalommal készülhetnek az éttermek a kiemelt bemutatkozási lehetőségre. A hamvazószerdát követő Torkos Csütörtök időpontja 2015-ben február 19-ére esik – közölte a Magyar Turizmus (MT) Zrt.

A torkoscsutortok.itthon.hu oldalon azt is meg lehet nézni, hogy mely éttermek csatlakoztak a Torkos Csütörtökhöz. Cikkünk írásának időpontjában a torkoscsutortok.itthon.hu/terkep szerint Csongrád megyében még senki sem vállalta a féláras vendéglátást. A MT Zrt. ugyanakkor arra is felhívta a figyelmet, hogy a csatlakozni kívánó éttermek a torkoscsutortok.itthon.hu oldalon regisztrálhatnak 2015. február 15-ig.

A Torkos Csütörtök az a nap, amikor mindenki féláron próbálhatja ki a magyar vagy akár a nemzetközi gasztronómia remekeit a csatlakozott éttermek bármelyikében. Kiváló alkalom ez arra, hogy a vendéglőbe járók féláron keressenek maguknak új törzshelyet, vagy visszatérjenek kedvenc vendéglőik egyikébe és ott fedezzenek fel új ízeket. A résztvevő éttermek ezen a napon ugyanis 50 százalék kedvezményt adnak a számla végösszegéből vendégeiknek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elhunyt Boda Domokos

Január 22-én elhunyt Boda Domokos Széchenyi-díjas gyermekgyógyász, professor emeritus, Szeged díszpolgára. Tovább olvasom