Délmagyar logó

2016. 12. 04. vasárnap - Borbála, Barbara -5°C | 4°C

Szegedi űrlények az X-Faktorban

Zene - A Bolygó nevű bolygóról érkezett az X-Faktorba, és jutott tovább szombaton négy igennel a Tha Shudras nevű szegedi zenekar. Az űrlényekből álló formáció a következő megmérettetésre a Dóm felett lebegő űrhajójában készül.
X-Faktorból X-aktákká változtatta az RTL Klub tehetségkutató show-műsorát egy Szeged felett lebegő űrlény- és zenészbanda. A Tha Shudras zenekar ugyanis Földön kívüli formációként állt az Alföldi Róbert, Little G Weevil, Tóth Gabi és Szikora Róbert alkotta zsűri elé a múlt szombati adásban.

Forrónaci kiesett

A Szeged utcáin hol kisgatyában kocogó, hol utcai énekléssel feltűnő Mr. Forrónacit, azaz Csányi Gábort is láthattuk az X-Faktor legutóbbi adásában, ő azonban nem jutott tovább, így sem a holnapi, sem a későbbi adásokban nem találkozhatunk már vele. A többi néma csend.
– Mi a Bolygó nevű bolygóról, Nakonxipánból érkeztünk, és azért jelentkeztünk a műsorba, hogy az emberekhez eljuttassuk az objektív igazságot, amely eltörli az összetűzéseket, félreértéseket a Föld színéről, így elhozzuk lakóinak a békét – nyilatkozta lapunknak Trap Kapitány, az űrbanda énekes frontembere. A Tha Shudras ezért egy Nina Simone-dallal, a Feeling good elektronikus feldolgozásával lépett színpadra. – Őt majdnem mindenki ismeri, a dzsesszénekesnő dalával talán mi is közelebb kerülhetünk az emberekhez – magyarázta a kapitány, aki ötödmagával gáz- és alufóliamaszkokban lépett a kamerák elé. – Földi anyagokat kellett magunkra öltenünk, nélkülük láthatatlanok lennénk – adott magyarázatot szokatlan megjelenésükre a frontember.

Trap Kapitány és zenésztársai továbbjutottak a versenyben. Fotó: RTL Klub
Trap Kapitány és zenésztársai továbbjutottak a versenyben. Fotó: RTL Klub

Az ítészetek eleinte bizalmatlanul fogadták az idegen zenészformákat, Trap szerint csak azért, mert új, ismeretlen dolog volt a produkciójuk. Ennek ellenére a közönség ünnepelte, a zsűri pedig egyhangúlag, négy igen szavazattal továbbjuttatta a Tha Shudrast.

Egyelőre nem tudták megmondani, legközelebb melyik adásban szoríthatunk értük, annyit azonban elárultak: az intergalaktikus muzsikát játszó zenekar a következő megmérettetésig a szegedi Dóm felett lebegő űrhajójában készül, a kapitány pedig földi nyelven énekórákat vesz. Hogy földi szemmel látható-e a repülő objektum, arra nem tértek ki.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lakner Zoltán a demokráciáról

A politikai elemző a Baloldali páholy vendégeként a Szegfű klubban tartott előadást Szegeden. Tovább olvasom