Délmagyar logó

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Szolgálati igazolvány, közlekedésbiztonság gyermekszemmel - rajzpályázat

A rendészeti feladatot ellátó személyek (a természetvédelmi őr, az erdővédelmi szolgálat tagja, a hegyőr, a hivatásos vadász, az erdészeti szakszemélyzet, a jogosult erdészeti szakszemélyzet, a halászati őr, a közterület-felügyelő, az önkormányzati természetvédelmi őr, valamint a mezőőr) szolgálati igazolványai és jelvényei 2013. május 1-ig érvényesek.

Az ügyfél fogadás rendje.
Kedden és pénteken 08.00-tól 12.00-ig
Szerdán 08.00-tól 12.00-ig és 13.00-tól 15.30-ig.
Az ügyfélfogadás helye: 6722 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 22-24.
Ezek alapján felhívjuk a figyelmet, hogy a rendészeti feladatot ellátó személyek munkáltatójának kell gondoskodnia kell az okmányok cseréjéről, amennyiben a 2012. évi CXX. törvény értelmében, az abban foglaltaknak megfelelően kívánja az adott személyt tovább foglalkoztatni.

A szolgálati igazolvány és szolgálati jelvény kiadására irányuló közigazgatási hatósági eljárást a Csongrád megye illetékességi területén működő munkáltatóknak a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Igazgatásrendészeti Osztályánál kell kezdeményeznie. Az eljárás díjköteles. Tájékoztatást a 62/562-400 12-06-os és 11-87-es melléken keresztül kérhetnek.

Közlekedésbiztonság gyermekszemmel - rajzpályázat

Az ORFK- Országos Balesetmegelőzési Bizottság gyermekrajz-pályázatot hirdet 3-6, 6-10 és 10-14 éves korosztály számára „Közlekedésbiztonság gyermekszemmel" címmel.

A pályaművek mérete: A/4 vagy A/3. Beküldési határidő: 2013. május 03.

A pályaműveket 2013. április 26-ig postai úton kérjük eljuttatni a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Balesetmegelőzési Bizottsághoz, 6722 Szeged, Kossuth L. sgt. 22-24. sz.

A pályázati művek hátoldalán tüntessék fel a szerző nevét, iskoláját és iskolájának címét, a rajztanár nevét, szülő nevét, telefonszámát valamint a beküldő megyét (Csongrád megye). A Megyei Balesetmegelőzési Bizottság által létrehozott zsűri korosztályonként értékeli a beküldött pályaműveket. Korcsoportonként az első 5 pályaművet országos zsűrizésre az Országos Balesetmegelőzési Bizottsághoz 2013. május 31-ig juttatja el. Az országos zsűrizés alapján a legjobb munkák kiállításon vesznek részt 2013. júniusában Budapesten. Azok között, akiknek a pályázata nem jutott tovább az országos zsűrizésre, a Megyei Balesetmegelőzési Bizottság korosztályonként 1-1 beküldőt tárgyjutalomban fog részesíteni.

A díjazottakról, valamint a kiállítás helyszínéről és időpontjáról az ORFK-OBB írásban értesíti a díjnyertes pályamunkák beküldőit, valamint a Megyei Balesetmegelőzési Bizottságokat. A díjazottak értékes jutalomban részesítik! A pályaműveket nem őrizzük meg és nem küldjük vissza!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tanpályatűz: négy napja eltűntek a lakók

Még vizsgálja a gyulladás okait a tűzoltóság. Tovább olvasom