Délmagyar logó

2016. 09. 26. hétfő - Jusztina 10°C | 20°C

Tanácsokat adnak a CSOK-hoz

Szeged- Pénzintézetek vezetői tájékoztatják az érdeklődőket a naponta változó CSOK-ról holnap Szegeden. Meg lehet tudni, mennyire egyenes az út a 20 millió forintos ingyenpénzig és hitelig.
Tíz évre jelzáloggal terheli meg az állam a 10 milliós támogatásból a CSOK felhasználásával vásárolt új ingatlanokat, és lakásbiztosítást is kötelező lesz kötni rájuk – ezt tudtuk meg a múlt héten megjelent és hatályba lépett két új rendeletből. Szinte napról napra derülnek ki újabb részletek a Családi Otthonteremtési Kedvezményről, a CSOK-ról.

A Portfolio, valamint az FHB Bank a takarékszövetkezetekkel közösen országos roadshow-val járja Magyarország nagyvárosait, megyeszékhelyeit, hogy tájékoztassanak. Szakértőik válaszolnak az érdeklődők kérdésekre, segítenek eligazodni a bonyolult szabályok között. Szegeden holnap 17 órakor kezdődik a tájékoztató a Hunguest Hotel Forrásban.

Az elődók: Tokodi Gábor, az FHB Bank Zrt. vezérigazgató-helyettese és Görög Tibor, a Pillér Takarékszövetkezet elnöke, ügyvezető igazgatója. A moderátor Budai Ákos, a Portfolio elemzője.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Disznóság Deszken - Óriásgaléria

Disznóság Deszken - Óriásgaléria
Két disznót vágtak le az év eleji hagyományos röfibulin Deszken. Tovább olvasom