Délmagyar logó

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 8°C | 19°C Még több cikk.

Telepakolta kosarát Biacsi József

Telepakolta kosarát Biacsi József
Szeged - A legjobb minőségű árukkal pakolta tele bevásárlókocsiját a szeged-tápéi Biacsi József a Príma Novában. Huszonötezer forintig a Délmagyarország állta számláját az 59 éves férfinak, aki lapunk Telekosár játékának második nyertese volt.
– A bevásárlás mindig az én feladatom, a konyha viszont nem az én terepem. Egyáltalán nem tudok főzni – mondta Biacsi József. Az 59 éves tápéi férfi volt a Délmagyarország Telekosár elnevezésű játékának második nyertese. A Szőregi úti Príma Novában 25 ezer forint értékig vásárolt be lapunk számlájára. Az eddigi nyerteseken kívül további 28 előfizetőnket visszük még el egy nagy bevásárlókörútra.

A Mol Nyrt. műszakfelelőse megörökölte a Délmagyarország-előfizetését. – Apósomék már a hatvanas évektől olvasták a lapot. Amikor meghaltak, az én nevemre írtuk át az előfizetést. Az egész újságot elolvasom, leginkább a politika és a helyi hírek érdekelnek. Minden játékon részt veszünk, de eddig még soha nem nyertünk. Ezért különösen nagy öröm most ez a 25 ezer forintos vásárlási utalvány – mondta Biacsi József.
 
Telepakolta kosarát Biacsi József. Fotó: Frank Yvette (galéria)
Feleségével a bevásárlás előtti napon dugták össze a fejüket, és bevásárlólistát készítettek. – Hús, mosószer, cukor és liszt biztosan kerül a kocsiba – mondta a Príma Nova bejáratánál. Elmondta, szeret vásárolni, általában listával megy a boltokba, és inkább a minőségi termékeket keresi. A nagybevásárlásokat az áruk frissessége miatt főként a Príma Novában és a CBA Prímában végzi. Biacsi József bevásárlókocsijába az említetteken kívül még üdítő, mandarin, tej, szalámi, bacon és sajt is került. A pénztárnál végül 32 ezer 850 forintot hagyott, így a 25 ezer forintos vásárlási utalványon felül még 7850 forintot kellett kifizetnie.

– Sokszor fordul elő ilyen: már félig tele a kocsi, de a bevásárlólistáról még nem került bele semmi – magyarázta a túlköltekezés okát a férfi.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ítélet a tizedik évfordulón sem várható

Ítélet a tizedik évfordulón sem várható
Várhatóan idén sem jut el az ítéletig a 2006-os tiszai árvíz utáni fertőtlenítés ügye. Két vádlott elhunyt, nem minden tanú jön el a tárgyalásra, aki eljön, alig emlékszik a részletekre. Tovább olvasom