Délmagyar logó

2016. 12. 05. hétfő - Vilma -6°C | 4°C

ÚtON: baleset a Pápai utcában, útlezárás nincs

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.
16.43: Baleset történt a Pápai utca 26. előtt, a helyszíni szemle időtartama várhatóan 30 perc. A helyszínen torlódás, útlezárás nincs.

16.10: Szépen sűrűsödik a forgalom, az Aradi tér, Hősök kapuja környékén, a klinikák körül torlódásokkal kell számolni - tudtuk meg a Rádió Taxi Három munkatársaitól. A hidakon egyelőre még jól lehet közlekedni. A nagykörúton sok az autó, de folyamatosan lehet menni.

13:30 - A Kossuth Lajos sugárút végén, a nagy körforgalomnál 3 autó szaladt egymásba. A baleset a Károlyi Kollégium oldalán történt, a forgalom zavartalanul halad, de a rendőrségi helyszínelés alatt vezessenek óvatosan.

11:45 - A Madách és a Szilágyi utca sarkán két autó ütközött.

Reggeli helyzetjelentés: Sűrű a forgalom a városban, de Újszegeden különösen nehéz most közlekedni. Mindkét híd telített, a Belvárosin igencsak araszolni kell. Hosszú sorok minden hidakra vezető úton. Kritikus a Boldogasszony sugárút, Aradi vértanúk tere, és a József Attila sugárút befelé - tudtuk meg az ÚtOn partnerétől, a Rádió Taxi Háromtól.
 
ÚtON: friss információk a szegedi utakról. Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti az Ön közlekedését. Mielőtt autóba ül érdemes megnézi oldalunkon vagy a mobilján, hogy mi a helyzet a szegedi utakon: hová állt ki mozgó traffipax, történt-e baleset, hol van dugó a városban, van-e útfelújítás vagy éppen nem működő lámpa, akadályozza-e a közlekedést útfelújítás, hol számíthat forgalomterelésre, rendőri irányításra? És persze az időjárási viszonyokról is beszámolnak a Rádió Taxi Három munkatársai, ha havas, latyakos, saras utat tapasztalnak.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tíz év fegyházat kapott a megafonos Ahmed, örökre kitiltották az országból

Tíz év fegyházat kapott a megafonos Ahmed, örökre kitiltották az országból
Nem terrorista Ahmed H., de az állami szerv ellen irányuló erőszak - amely kimeríti a… Tovább olvasom