Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 14°C | 23°C Még több cikk.

5 millió a Barthának nyelvoktatásra

Szentes - Az amerikai kereskedelmi kamara májusi felhívására 120 pályázat érkezett hazánkból a nyelvi laborok fejlesztésére. Az egyik nyertes a szentesi Bartha János Kertészeti Szakképző Iskola.
Egy Zala megyei pályázón kívül a szentesi Bartha János Kertészeti Szakképző Iskola Ciklámen nevű alapítványának munkája nyerte el az ítészek tetszését. Ezzel mintegy 5 millió forintot kapott a napokban az oktatási intézmény az angol nyelv tanításához szükséges eszközökre és más feltételek megteremtésére. Horváthné Erdős Cecília és Miklós Zoltán angoltanár, valamint Vígh Attila informatikus jelentős részt vállalt a sikeres pályamű elkészítésében. A támogatást a hátrányos helyzetű diákok nyelvtanulásának segítésére nyerte az iskola. A tanulóknak minden héten tartanak felzárkóztató órákat, amelyeken díjtalanul vehetnek részt. A négyéves program keretében nyelvvizsgára is felkészítik a fiatalokat, akiket a bizonyítvány megszerzése után amerikai úttal jutalmaz a pályázatot meghirdető kereskedelmi kamara.

Olvasóink írták

  • 1. cobbler 2008. október 07. 08:36
    „Gratulálok! A nyelvtudás az egyik legversenyképesebb tudás! Minél több hasonló sikereket kívánok!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kinizsi: nincs bűncselekmény

Fábiánsebestyén - Nem történt bűncselekmény a Kinizsi 2000 Zrt.-nél – ezt állapította meg a rendőrség a fábiánsebestyéni cég esetében. Tovább olvasom