Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szórakozás > A közmédia csatornái közvetítik a debreceni úszó Eb-t

A közmédia csatornái közvetítik a debreceni úszó Eb-t

Az m1 és az m2 csatorna élőben közvetíti a május 21. és 27. között sorra kerülő debreceni úszó Európa-bajnokságot.

mti - 2012.05.10. 16:48
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Az m1 és az m2 csatorna élőben közvetíti a május 21. és 27. között sorra kerülő debreceni úszó Európa-bajnokságot, amelyről az MR1-Kossuth rádió is rendszeresen beszámol majd.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) csütörtöki közleménye szerint a 31. kontinensviadal versenynapjain az m2 9 órától délig, az m1 pedig 16:45 órától közvetít élőben. A helyszíni kommentátor Deák Horváth Péter, a két riporter pedig Mohay Bence és Bobák Róbert lesz, míg a debreceni stúdióban Petrovics-Mérei Andrea és Somogyi Dia vezeti a műsort.

A kihelyezett stúdióban a magyar úszósport olimpiai, világ- és Európa-bajnokai, többek között Kovács Ágnes, Szabó Tünde, Rózsa Norbert, valamint Kiss László szövetségi kapitány lesznek a vendégek.

Az MTVA közleménye szerint az MR1-Kossuth Rádió hétköznaponként 18 órától 18:30-ig, hétvégén pedig 17:05-től 17:30-ig, valamint 18:05-tól 18:30-ig közvetíti az Eb-t, a kommentátor Novotny Zoltán és Kalapos Mihály lesz.

Magyarország 2006 és 2010 után rendez ismét úszó Eb-t, amelyre az előzetes nevezések alapján 45 országból 998 vendég érkezik, a magyar csapat 34 versenyzőt indít a viadalon. Az úszók számára a debreceni Eb lesz az utolsó alkalom az olimpiai kvótát jelentő szintidők teljesítésére.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...