Délmagyar logó

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 13°C | 23°C Még több cikk.

Fekete Vipera a BBC Entertainment európai és közel-keleti nézőinek kedvenc brit komédiája

A nézők 2012. november 3. és december 9. között több mint ezer szavazatot adtak le a www.bbcentertainment.com oldalon, hogy eldöntsék, melyik a 10 legjobb brit komédia.
A BBC Entertainment európai és közel-keleti nézői szerint a klasszikus kultsorozat, a Fekete Vipera érdemelte ki a „kedvenc brit komédia" megtisztelő címet.

A nézők 2012. november 3. és december 9. között több mint ezer szavazatot adtak le a www.bbcentertainment.com oldalon, hogy eldöntsék, melyik a 10 legjobb brit komédia. A versenyben 30 kedvencre lehetett szavazni, többek között a kritikusok által is elismert klasszikusra, a Waczak szállóra, valamint a BAFTA-díjas Angolkákra.

Tony Robinson, aki Baldrricket játssza a Fekete Viperában, a győzelem kapcsán elmondta: „Baldrrick magán kívül van az örömtől, amiért megkaptuk ezt a tekintélyes díjat. Mindazonáltal úgy gondolja, hogy a puszta szónál helyénvalóbb lenne valami kézzelfoghatóbb, ezért azt javasolja, hogy vegyenek egy nagy marharépát, véssék bele a monogramját, és küldjék el neki a Fekete Vipera és Fekete Vipera, a Királynő bankárjai, Mayfair címre. Köszönöm."

A rendkívül szoros versenyben az első három helyezett között alig 3,9% volt a különbség, ám a koronát végül csak egy érdemelhette ki! A nézői szavazatok alapján legjobbnak ítélt 10 vígjátékot egy speciális műsorhét keretében mutatták be. A speciális dupla adással tegnap tetőző komédiaözön győztese a Fekete Vipera lett, mely a szavazatok 12,2%-ával nyerte el a „kedvenc brit komédia" megtisztelő címet.

A nézői szavazatok alapján legjobbnak ítélt tíz sorozat:
1. Fekete Vipera
2. Az én kis családom
3. Waczak szálló
4. A látszat kötelez
5. Halló! Halló!
6. Angolkák
7. Gavin és Stacey
8. Ahogy múlik az idő
9. Fél lábbal a sírban
10. 2.4 gyerek

BBC Entertainment

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálra gázolták a Justin Bieber autóját fotózó paparazzót

A lesifotóst átszaladt az autópályán, hogy lefotózza a kanadai tinisztár gyorshajtás miatt… Tovább olvasom