Délmagyar logó

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 12°C | 18°C Még több cikk.

Ronnie O’Sullivan az Eurosport nemzetközi nagykövete lett

A megbízással járó új televíziós sorozat izgalmas részletességgel mutatja be a snooker világát, a sportág fenegyerekével.
Az Eurosport exkluzív szerződést kötött Ronnie O’Sullivan világbajnokkal, hogy a csatorna nagyköveteként globális szinten népszerűsítse a snookert.

A megbízásnak köszönhetően az Eurosport és O’Sullivan csapata létrehozta az egyedülálló “The Ronnie O’Sullivan Show" című programot, ami az ötszörös világbajnok társaságában betekintést nyújt a snooker világába és kulisszatitkaiba.


A bajnokságokat, edzésmódszereket, játéktechnikákat, valamint a sportág sztárjaival és szakértőivel készült interjúkat bemutató műsort Európa 54 országában láthatják majd a nézők.

A “The Ronnie O’Sullivan Show" első része 2014. március 25-én kedden kerül képernyőre, pontosan a Players Championship Grand Final nyitónapján.

Ronnie mesélni fog az idei szezon eddig legfontosabb állomásairól, feleleveníti a januárban megnyert Masters legérdekesebb mozzanatait, és elárulja a snooker iránt érdeklődőknek, hogy miben rejlik játékának egyedisége.

A második részt 2014. április 16-án szerdán láthatják a nézők, amikor Ronnie Sheffieldből jelentkezik. A műsor visszatekint a tavalyi világbajnokságra, amit Ronnie nyert meg, bemutatja a sportág jövőjét jelentő Star Snooker Academyt, és riportot közöl az akadémia néhány ázsiai játékosával. A műsorból ezen felül megtudhatjuk, hogy mi motiválja Ronniet, miből merít inspirációt, és milyen komplex technikákon keresztül vezet az út a győzelemig.


A “The Ronnie O’Sullivan Show" mind a szakértők, mind pedig a laikusok számára számos érdekességet tartogat, és remek alkalmat nyújt arra, hogy a snooker rajongói megismerkedhessenek a sportág olykor ellentmondásos, de zseniálisan játszó fenegyerekével.

Ronnie O’Sullivan a megállapodás kapcsán elmondta: “Nagy izgalommal tekintek karrierem ezen állomására és a snooker népszerűsítésében élenjáró Eurosport csatornával való együttműködésre. Ez a projekt lehetővé teszi számomra, hogy folytathassam a játékot, miközben megadja az esélyt a megújulásra. Az Eurosport nagy erőfeszítéseket tesz azért, hogy a játék minél ismertebb legyen Európában, én pedig nekik köszönhetően megoszthatom a nézőkkel a snooker iránti szenvedélyemet, új rajongókat ismerhetek meg, és megmutathatom mindenkinek, hogy mit tudok. A műsoron keresztül arra is lehetőség nyílik, hogy a nézők bepillantást nyerjenek egy profi snooker játékos életébe. Már régóta szerettem volna egy ilyen műsort készíteni, és az Eurosport a legjobb helynek bizonyult arra, hogy az ötleteimet megvalósíthassam."


Arnaud Simon, az Eurosport Csoport televíziós tartalomigazgatója hozzátette: “Minden sportágban a legjobbakkal akarunk együttműködni. Több millió rajongó számára Európában Ronnie jelenti A snookert, és ő a játék szupersztárja. Nagyon sok munkát fektettünk abba, hogy ez az exkluzív televíziós sorozat létrejöhessen vele, és ezáltal minőségi tartalmat tudjunk a nézőink számára biztosítani. O’Sullivan nagykövetként a 2014-ben megrendezésre kerülő Snooker Világbajnokság alatt blogot is fog írni az Eurosport.com weboldalán. Az Eurosport szezononként 19 snooker tornát közvetít, ideértve a világbajnokságot és annak pontszerző versenyeit. A nézők így több mint 2 000 órányi snookert kaphatnak szezononként, amiből 800 óra élő adás".

“The Ronnie O’Sullivan Show"

1. rész
Első adás: március 25., kedd, 17:15 órakor
Ismétlés március 26-án, szerdán 23:30 órakor és március 30-án, vasárnap 20:00 órakor.

2. rész:
Első adás: április 16., kedd, 21:00 órakor
Ismétlés április 17-én, csütörtökön 20:30 órakor és április 19-én, szombaton 10:30 órakor.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiscsillag: felszabadult hangzás, közérzeti dalok az új lemezen

A Szeles című anyagon az egyik legnépszerűbb hazai zenekar rátalált egy a korábbinál felszabadultabb… Tovább olvasom