Délmagyar logó

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 19°C | 30°C Még több cikk.

Hallókészüléket és elveszett telefonokat keres a Talált Tárgyak Osztálya!

Naponta frissülő cikkünkben összegyűjtjük olvasóink elvesztett és megtalált tárgyait, állatait. Böngésszen nálunk, ha Ön is elvesztett valamit és írja meg nekünk, ha keres valamit!

Elvesztett hallókészülék
A 30/205-3093-as számról telefonáló olvasónk elvesztette a hallókészüléke fülhallgató részét a Rákóczi téri okmányirodában múlt hét csütörtökön. Kéri, hogy a becsületes megtaláló a fenti telefonszámon keresse.

Elveszett telefon
A 20/299-6020-as számról telefonáló olvasónk beteg unokája elhagyta péntek este 8 órakor az iPhone 5s típusú telefonját a Dugonics téri szökőkútnál. A fekete telefon fehér tokban volt. A becsületes megtaláló a fenti telefonszámon éri el a tulajdonost.

Eltűnt kutya
Kecskéstelepről elszökött egy 17 éves, fekete pumi-puli keverék kutya, aki már 15 éve a család tagja. A 20/358-4040-es számon éri el a megtaláló az aggódó gazdát.  – Nem akarjuk, hogy egy árokban pusztuljon el. Még ha holtan is találják meg, kérem, hívjanak! – mondta az asszony.

Elveszett telefon
A 20/209-9641-es számról telefonáló olvasónk jelezte: a múlt héten elvesztette a Huawei márkájú okostelefonját Makón. Kéri, hogy a  becsületes megtaláló a fenti számon keresse.

Új rovatunkban szeretnénk segíteni azoknak, akik elvesztették értékes, szükséges vagy csak simán kedvenc tárgyukat és azoknak is, akik talált tárgyaikat juttatnák vissza tulajdonosaiknak.

Naponta frissülő cikkeinkben listát készítünk kulcsokról, iratokról, cicákról, kutyákról és mindenről, ami épp nem a saját tulajdonosánál van. A Délmagyarország Csörög rovatában naponta kapunk telefonokat elvesztett tárgyakról, ezeket ezentúl a Talált Tárgyak Oldalán is megtalálhatja. De írja meg nekünk közvetlenül a tudosito@delmagyar.hu címre, mit keres, vagy épp mit talált.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kulcscsomó és két ridikül is került a Talált Tárgyak Osztályára!

Naponta frissülő cikkünkben összegyűjtjük olvasóink elvesztett és megtalált tárgyait, állatait.… Tovább olvasom