Délmagyar logó

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -4°C | 5°C Még több cikk.

A gyengébbek kedvéért

A gyengébbek kedvéért
Kemény dolog a szenvedélybetegség, és az öt méteres körzet is relatív - derült ki az új klinika bejáratánál.
A szenvedélybetegség kemény dolog, a dohányos, ha talpra tud állni, rá fog gyújtani az első alkalmas helyen. Érvényes ez betegre és látogatóra egyaránt. Messzire viszont a beteg nem szívesen botorkál el - közel meg nem lehet cigizni. A feliratból ítélve úgy oldották fel a dilemmát egyesek, hogy eldöntötték: a feljáró nem része a bejáratnak.

Lehet az is, hogy elterjedt: itt van az a titkos pont, az a talpalatnyi felület, amelyről legendák keringenek a dohányosok között. Azt beszélik, aki rálép, az nyugodtan bagózhat, mert láthatatlanná válik a közterületesek és a kórházi személyzet előtt. A felirat alapján máshol kell keresni, hiszen észrevették a kísérletezőket. A gyengébbek kedvéért szólnak is, hogy rossz helyről mérték ki az öt métert.

Kedves Olvasóink, cigizzenek a kijelölt helyen, különben elviszi Önöket az ördög! Vagy inkább ne gyújtsanak rá. Legalább amikor betegek.
 
Ha valaki nem tudná, meddig nem lehet dohányozni a bejárattól, segítenek neki.
Ha valaki nem tudná, meddig nem lehet dohányozni a bejárattól, segítenek neki.


Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat bruttó 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Várjuk híreit, fotóit vagy videóit a tudosito@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat szerkesztőink ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabálytalan BMW-s szaladt bele a 2-es villamosba

Szabálytalan BMW-s szaladt bele a 2-es villamosba
Tudósítónk küldte a hírt, hogy egy BMW-s a Kossuth Lajos sugárúton a 2-es villamos elé kanyarodva… Tovább olvasom