Alföld

2009.07.21. 13:20

Kecskeméti lány lett a Tőserdő Szépe

Kecskemét - A feltűnően csinos, 23 éves, fekete hajú lány kifejezetten otthonosan mozgott a színpadon, hatásos volt minden egyes fellépése.

Delmagyar.hu

Egy 23 éves kecskeméti lány, Fehér Szilvia lett Tőserdő Szépe a felnőttek mezőnyében 2009-ben, a tiniknél a szintén kecskeméti, 13 éves Prikkel Zsanna Lia fejére került a korona. A szépségek szombat helyett csak vasárnap ültek fel a trónra az országszerte jelentős károkat okozó, ám Lakitelek-Tőserdőt és környékét elkerülő vihar miatt. A szervezők nem kockáztattak, pedig az eredeti időpontban is zökkenőmenetesen le lehetett volna bonyolítani a programot.

A kereskedők pedig kereskedtek. Nem volt annyi vendég, amennyit reméltek, de így vagy úgy, igyekeztek minden portékától megszabadulni. A sör és a sült kolbász is a kiírt ár alatt kelt el, csak egy kis leleményességre volt szükség a rendelőpultnál. Annak pedig sose volt híján az alföldi ember.

Fehér Szilvia a 11-es sorszámot kapta. Fotó: Fotó: hirosindex.hu

Fehér Szilvia a 11-es sorszámot kapta.
Fotó: Fotó: hirosindex.hu

A megszokott koreográfia szerint a szépségek a tűző napon előbb fürdőruhában, majd pedig alkalmiban vonultak fel, a közönséget pedig a legkönnyebben a Barátok közt Julijaként azonosítható Mérai Katalin
ösztökélte tapsra. Minden szépségversenynek a természetes velejárója a vita, miszerint tényleg a legszebb lett-e a királynő.

A zsűrit lehet bírálni, de nem érdemes, Fehér Szilvia nem érdemtelenül nyert. A feltűnően csinos, 23 éves, fekete hajú lány ráadásul kifejezetten otthonosan mozgott a színpadon, hatásos volt minden egyes fellépése. A tiniknél a 13 esztendős Prikkel Zsanna Lia volt a befutó, Fehér Szilviához hasonlóan ő is Kecskemétről érkezett.

A győztes. Fotó: hirosindex.hu

A győztes.
Fotó: hirosindex.hu

A szépségversenyt zenés-táncos műsorok színesítették, az eredményhirdetés után pedig koncertek következtek. Tóth Gabi láthatóan
csalódott volt a fásult nézősereg láttán, ezért mindent bedobott, hogy előcsalogassa a szunnyadó oroszlánt. Gondolt egyet és a mikrofonnal a
kezében a színpad előtt ácsorgó tömegben vegyült el, hogy aztán újra feltűnjön a pódiumon. A Megasztárból ismert slágereken túl saját albumáról is szemezgetett, és csakhamar megtalálta a közös hangot a nagyérdeművel.

A szépségverseny résztvevői. Fotó: hirosindex.hu

A szépségverseny résztvevői.
Fotó: hirosindex.hu

Tóth Gabit Zoltán Erika követte. A remetelány pedig játszi könnyedséggel bűvölte el a tóparton összesereglett embereket. De ez az este mégsem róluk szólt elsősorban, leginkább Fehér Szilviának és szurkolótáborának marad emlékezetes. Azért Szilvia első udvarhölgyének, a kiskőrösi Mácsai Flórának, illetve a második udvarhölgyének, a szentesi Orovecz Szabinának sincs oka panaszkodni. Ők is tettek egy jókora lépést a szépségiparban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!