Borfesztivál

2016.05.19. 15:45

A hétvégén rajtol a Dóm téri Kavalkád, a Kincs tér és a Hídivásár

Roy és Ádámmal, a Unique-kal, a Cozombolis-szal, a Honeybeast zenekarral, a Quimby-vel, Charlie-val, Vastag Csabával és az Eurovízió dalversenyen részt vett Freddie-vel is találkozhatnak a hétvégén a szegediek.

Dómtéri Kavalkád

 

Május 20-án, pénteken a Dóm téren fellép a Honeybeast zenekar. Szombaton pedig a Quimby koncert után egy impozáns tűzijáték várja a kedves vendégeket. Vasárnap Charlie és Vastag Csaba mellett az Eurovízió dalversenyen részt vett Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) gondoskodik a felejthetetlen hangulatról.


Kincs tér

 

A mai nappal elrajtol a Kincs tér változatos gasztro-kulturális kavalkádja, ahol a gasztronómia és kézművesipar remekművei várják a fesztiválozókat. A hangulatról Roy és Ádám, a Unique és a Cozombolis gondoskodik. Valamint számos kulturális fellépés – nemzetiségi táncház, fúvószenekari találkozó, mesecsokor - is színesíti a programot.


 

XVII. Hídivásár

 

Idén már XVII. alkalommal várja a minőségi portékák szerelmeseit a szegedi Hídivásár. A Belvárosi hídon magyarországi, illetve Kárpát-medence-i mesteremberek, kézművesek és iparművészek kínálják portékáikat. A családi programként bátran ajánlható séták során látványműhelyekbe kukkantókat, a különböző ősi kézműves szakmák avatott mesterei kápráztatják el, a minden mozdulatukból áradó rutinnal, kézügyességükkel, tudásukkal. Egy-egy fogást a helyszínen, akár magunk is kipróbálhatunk.

 


Így töltsük le a Frappét! 


1. Androidos telefonunkon kattintsunk erre a címre.

2. IPhone telefonunkon kattintsunk ide.

3. Vagy pedig nyissuk meg az okostelefonon lévő Play Áruház vagy App Store applikációt, és keressünk rá a Frappé névre! 

4. Ha okostelefonon megnyitjuk a www.frappeapp.hu oldalt, ott is megtaláljuk a két áruház letöltési ikonját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!