Bulvár, celeb

2011.11.08. 19:43

Adri extrém arca

Az énekesnő, ahogy eddig még sohasem láthattuk, premier a VIVA Interaktívban! <br>

sajtóinformáció

Holnap a VIVA TV Interaktív című műsorában mutatja be legújabb videoklipjét Adri! Az Éjfél után című új dalhoz készült kisfilmjében extrém ruhakölteményekben, különleges sminkben és hajjal láthatják az énekesnőt a VIVA nézői. Adri hét különböző arcát mutatja meg annak, aki holnap az Interaktívra kapcsol.

Az énekesnő óriási divatrajongó és fontosnak tartja, hogy fiatal hazai divattervezők ruháit is népszerűsítse, így a klipben kizárólag magyar designerek kreációi láthatóak. Adri hét különböző stílusban mutatkozik be, így hét különböző sminket, hajat és stílust vonultat fel.

Galéria!


„Úgy érzem ez az első olyan klipem, amely valóban rólam szól. Teljesen kinyíltam, nagyon élvezem, hogy ennyi különböző oldalamat mutathatom meg a nézőknek." - mesélte lelkesen Adri.

A maratoni hosszúságú forgatáson a stáb több mint 20 órán át dolgozott. A különleges helyszín egy hat emeletes budapesti szórakozóhely volt, amelynek minden szintjét igénybe vették a készítők. A zenei szakmában már elismert rendező nem most készít először videoklippet, számos magyar előadó, Caramel, Bereczki Zoli, Király Viktor,a Fivérek és Serbán Attila is forgatott már vele.

„Rendkívül jó hangulatú volt a forgatás, mert mindenki szabad kezet kapott. Teljesen rábíztam magam a rendezőre, Gráf Péterre és a kreatív stylist csapatra, mindenki nagyon élvezte a közös munkát. A klipben egy táncos betét is helyet kapott, amit eddig szintén nem láthattak tőlem. Nagy öröm volt számomra, hogy elfogadta a felkérést a neves koreográfus, Tihanyi Ákos, aki kitalálta és megtanította nekem a tánclépéseket." - büszkélkedett az énekesnő.

A dalhoz angol nyelven is készült videóklip Hey Hey Baby címmel, amely hamarosan Amerikában is bemutatásra kerül.

Adri klippremier – VIVA Interaktív
November 9., szerda 15.00

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!