Hallgassa élőben!

GDF Suez

5 éve
Pert indított a magyar állam ellen az Engie (korábbi nevén GDF Suez) az ICSID nevű washingtoni választott bíróságon a befektetővédelmi elvek megsértésére hivatkozva - erősítették meg a Népszabadság értesülését a lap pénteki számában a GDF Suez Energia Holding Hungary Zrt.-nél, amely a tevékenységét lényegében az Égáz-Dégáz észak-dunántúli és dél-alföldi hálózatának üzemeltetésére korlátozza.
5 éve
Dombai Tünde
Csongrád megye - Csak felszólítást kapott sok olvasónk, gázszámlát nem. Kikapcsolással fenyegeti őket a szolgáltató és még a postaköltséget is rájuk veri. Az állami szolgáltató utánanézett a gondoknak.
5 éve
Csongrád megye - A lakosságnak nincs teendője a gázszolgáltató állami átvétele kapcsán.
6 éve
Az ajánlattétel határideje 20 munkanap. Ezután a hivatal az ellátásbiztonság szempontjai alapján választja ki a legkedvezőbbet.
6 éve
Első körben szabadpiaci földgáz-kereskedelmi tevékenységét szüntette meg a GDF SUEZ, várható, hogy hamarosan a lakossági piacról is kivonul.
6 éve
Segesvári Csaba
Szeged - Olcsóbb gázt kerestünk a nemzeti gázszolgáltatónál, de nem találtunk. Ígéreteket viszont kaptunk, hogy ˝megőrzik a rezsicsökkentést˝.
Hirdetés
„A fiatalokat csak a mai kor eszközeivel lehet befogadóvá tenni”
Orbán Viktor: a Balkán a következő nagy lehetőség az EU számára
A balkáni népek számára az út az Európai Unióba Közép-Európán keresztül vezet – jelentette ki a miniszterelnök pénteken, Budapesten.
Visszavonták Vetró József díszpolgári címét
Testület elé vitte Debreczeni István az általa szabálytalanul kitüntetett díszpolgárok ügyét. A kettő közül az egyik címet nem vonták vissza a képviselők, a másikat viszont igen.
Gijs Naber: Enyedi Ildikó a történet, a regény szívét ragadta meg
A féltékenység és a szerelmi kétkedés természetrajzát mutatja be Enyedi Ildikó új filmje, A feleségem története, amelyet csütörtöktől játszanak a magyar mozik.
Ebben a pazar ruhában mondta ki Majkának a boldogító igent Majoros Hajni
Gyönyörű ruhája volt Majoros Hajninak.
Lőszereket találtak egy autóban a beregsurányi határállomáson
Kétszázötven darab 9 milliméteres lőszert találtak egy autóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai.
Megyei rendőr lett a legjobb