Gyimesi László

7 éve
Szeged - A jövőben ne a polgármester, hanem a jogi bizottság javaslata alapján nyilvánítsanak támogatott szervezetté társulatot, egyesületet – ezt szeretné Gyimesi László tanácsnok. Szegeden a frakciók is preferáltak, így olcsón bérelnek belvárosi irodát.
7 éve
Szeged - A szegedi trolibeszerzés kapcsán Botka László polgármester tavaly novemberben tartott sajtótájékoztatójának néhány mondatát érzi magára nézve sértőnek Gyimesi László városi Fidesz-elnök, aki jó hírnév megsértése miatt perelte be Szeged első emberét.
7 éve
Szeged - Bűncselekmény hiányában megszüntették a nyomozást a Szegedi Környezetgazdálkodási Kft.-vel szemben. Szabó Ferenc, a cég egykori igazgatója jogi lépést fontolgat azok ellen, akik támadták. Gyimesi László szerint volt értelme az átvilágító bizottság vizsgálatának.
8 éve
Szeged - Folytatódik a szegedi troliügy: Gyimesi László, a Fidesz szegedi elnöke jó hírnév megsértése miatt beperelte Botka László polgármestert.
8 éve
Szeged - A tanévkezdésre befejeződtek a Belvárosi híd újszegedi hídfőjénél a felújítási munkálatok, így a buszok gyorsabban juthatnak át a túloldalra, közölte Gyimesi László (Fidesz), városfejlesztési tanácsnok.
8 éve
Szeged – "A szegedi tömegközlekedést jelentős részben bonyolító, 100 százalékban az önkormányzat tulajdonában álló SZKT az elmúlt években bűncselekmény-gyanús szerződéseket kötött, bűncselekmény-gyanús beszerzéseket hajtott végre és súlyos mértékben pazarolta Szeged polgárainak közpénzét" – áll a Gazdasági és Pénzügyi Átvételi Ideiglenes Bizottság elnökének közleményében.
Kirúgtak egy kétgyerekes édesanyát, mert nem tudott túlórázni (videó)
Mindezt karácsony előtt.
A tűzoltók tetten érték a Mikulást (videó)
December 6-án nemcsak a gyerekek ünnepeltek.
Amióta Szegedre igazolt, Mikler Rolandnak sokszor eszébe jutott, milyen lesz Veszprémben játszani
Egyre közelebb a várva várt nap: a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata szombaton 19.30-tól a Veszprém vendége lesz az NB I csúcsrangadóján.
Ritka tüdőbetegségeket is okozhat az elektromos cigaretta
Az eredmények egybevágnak más kutatások eredményeivel is.
A Cardiff City benyújtotta fellebbezését a CAS-hoz
A két klub közötti megállapodás soha nem született meg – állítják.
Hiperaktív a gyerek? Adjon neki süngombát!
A japán iskolások úgy eszik a friss, uzsonnára kapott, D-vitaminban gazdag shiitake gombát, mint nálunk az almát. Kínában hiperaktív gyerekeknek az idegrendszer barátját, a süngombát süteménybe is belesütik. A nyugati emberek évente átlagosan fejenként 10 kilogramm gombát esznek meg. A magyarok csupán 1 kilogrammot. Nagy kár, mert a kalapos növény sokat segít az egészség megőrzésében.