könyvhét

3 hónapja
Idén is a városi könyvtár vette birtokába pár napra a Kossuth teret a 90.Ünnepi Könyvhét és 18. Gyermekkönyvnapok rendezvénysorozat részeként. Idén két szentesi író mutathatta be szerzeményeit, Réti László egykori nyomozó, rendőrkapitány mellett az elsőkönyves Barát Enikő hozta el ,,Hazugok" című romantikus-erotikus regényét. A szervezők a kisebbekre is gondoltak, nekik Hajdú Katalin: Tündértánc című mesekönyvéből tartottak zenés könyvbemutatót a város szívében.
4 hónapja
Munkatársunktól
Javában zajlik a 90. Ünnepi Könyvhét, s ahogy Grecsó Krisztián is mondta a megnyitón: Szegednek remek írói vannak. Velük beszélgettek szombaton munkáikról, a városhoz való kötődésükről.
4 hónapja
Programok sokaságából válogathatnak Szegeden az olvasás szerelmesei a 90. Ünnepi Könyvhéten. Június 13-tól 17-ig a Dugonics téren, június 27-ig pedig kávéházakban, könyvtárakban és művelődési intézményekben kínálják a könyvújdonságokat.
5 hónapja
mti
Több mint háromszáz kötet jelenik meg az idei jubileumi, 90. Ünnepi Könyvhétre. A legnagyobb múltú könyves esemény új helyszínen, a Duna-korzón várja június 13-tól öt napon át várja az érdeklődőket.
1 éve
Imrényi Dániel
Szeged - A szegedi könyvhéten arra kerestük a választ, hogy mennyire olvasnak szívesen a mai gyerekek, illetve milyen módszerekkel lehet megszerettetni az olvasást a fiatalokkal. Kiderült, a pozitív szülői példa talán a legfontosabb.