Hallgassa élőben!

kormányhivatal

Duna-Majna-Rajna / 7 hónapja
Megkezdődött a dunai hajóút fejlesztésének környezetvédelmi engedélyezési eljárása, a folyó jobb hajózhatóságát célzó beavatkozások 2023-ban indulhatnak.
9 hónapja
November 30-án újra útnak indult reggel az a 29 koronavírusteszt-mintavételi csoport, akiknek az a feladata, hogy leteszteljék a megye megközelítőleg 8 ezer 500 pedagógusát. A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatalban kezdték a reggelt, és először saját maguktól vettek mintát. Kiderült, hogy az oktatási intézmények dolgozóinak nagy része kéri az ingyenes tesztelést.
Épp a kisfiát kötötte be a gyerekülésbe a magyar apuka, amikor rémisztő dolog történt
Cserbenhagyással vádolnak egy 71 éves sofőrt, aki kis híján tragédiát okozott júliusban Kaposfüreden, amikor neikütközött egy az út szélén várakozó autónak.
Hiányolják a tartalmat a választási kampányból a németek
Valamennyi párt táborában többségi vélemény, hogy a politikusok nem beszélnek eleget tartalmi ügyekről.
Katalin hercegné negyedik gyermekével várandós?
Soha nem volt még rá példa, hogy ilyen sokáig távol maradt volna a nyilvánosságtól.
Súlyos motoros baleset Csengelénél - Galéria
A motorost mentőhelikopter szállította el, aki fának csapódott Csengele határában.
Zarándoklat a halászlé Mekkájába, a bezdáni Pikec csárdába
Amikor először jártam a bezdáni Pikec csárdában, biztos voltam benne, hogy eltévedtünk. Az újszegedi Partfürdő üdülőihez hasonló, lábakon álló kis nyaralók között haladtunk, szűk utcácskákon keresztül. Végig az járt a fejemben, nem lehet, hogy ide rejtették el a környék legjobbnak tartott, egekig magasztalt halászcsárdáját.
Új keresztet kapott Makó-Rákos
Út menti keresztet avattak vasárnap Makó-Rákoson, a makói, a mezőhegyesi, a tótkomlósi és a királyhegyesi út négyes kereszteződésénél. Ez arra is emlékeztet, hogy a ma már Makóhoz csatolt településnerk milyen gazdag múltja van.