Csongrád és környéke

2017.05.26. 14:31

Tüntet Csongrád az Aranyszigetért

Csongrád - Ha kell, demonstrációt szervezek, ahol egy petíciót fogok átnyújtani a döntéshozóknak - ezt a tegnapi csongrádi testületi ülésen mondta Murányi László (Összefogás Csongrádért Egyesület).

Králik Emese

Arra az esetre utalt, amelyről többször írtunk: az Aranysziget otthon telephelyét egyik napról a másikra áttették Szentesre, az eljárást a csongrádiak felháborítónak tartják. Nem hagyják annyiban, jelentették ki nem is egyszer a város vezetői. – Most egy „nesze semmi, fogd meg jól" válaszlevél érkezett a kérdésünkre a minisztériumból. Szakmai érveket akarunk, továbbmegyünk – tette hozzá [namelink name="Bedő Tamás"] független polgármester.


– Jelenleg még nyomozunk, illetve szakértői véleményre várunk – közölte egy képviselő kérdésére Koncz József rendőrkapitány. Megírtuk: a Serházzugnál törött és egész sírköveket borított valaki a rézsűre, egyelőre nem tudni, ki és miért vitte oda (2017. május 16.: Sírkövek hevernek a holtág partján). A napirendi pont a helyi közrenddel foglalkozott, a kapitányság 4,7-es osztályzatot kapott Csongrádtól, hangzott el. – A településen tapasztalható kerékpáros anomáliákról viszont nemcsak beszélni kellene, hanem végre csinálni valamit – foglalt állást Fábián György (MSZP).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!