Csörög

2010.11.11. 20:07

Csörög, 2010. november 12.

Kedves Olvasóink! Közérdekű problémáikat, tapasztalataikat ma Farkas Judit újságíróval oszthatják meg. Az ügyeletes újságíró hétfőtől péntekig 9 és 21 óra között hívható a 06-30/218-1111-es mobiltelefonszámon. E-mailt a [email protected] címre küldhetnek. SMS-számunk: 06-30/303-0921. Ha nem kapott újságot, hívja a 62/567-864-et, vagy jelezze a [email protected] e-mail címen!

Lézerközpont

Nagy Józsefné azt mondta: sok szegedit felháborít, hogy a kormány halogatja a szegedi lézerközpont támogatását. Az ország fideszes vezetőinek fel kellene végre fogniuk, hogy a lézerközpont nemcsak Szegednek, de az egész országnak jó. Változtatniuk kellene a hozzáállásukon, tette hozzá olvasónk.

Hulladékudvar

A 30/292-8583-as számról telefonáló olvasónk nem érti, hogy miért zárták be Kiskundorozsmán a hulladékudvart. Sokan vitték oda a szemetet, szükség volt a létesítményre.

Kerékpárosok

A 30/378-1252-es számról szegedi olvasónk jelezte, hogy az Oskola utcán a Belvárosi híd irányába haladva, a híd előtt a jobb oldalon megsüllyedt a díszburkolat az úttest felől. Ez nagyon veszélyes! Rendbe kellene hozni.

Villamossín

A 30/967-0809-es számról telefonáló Asztalos István szerint a villamossín építésénél egyszerűen kihagyták a villamospálya ágyazatából a geotextíliát és a műanyag rácsot a Kálvária sugárút és a Móravárosi körút közötti szakaszon. E nélkül nem lehet stabil, csendes sínpályát építeni!

Fairtás

Kovács István szegedi olvasónk szerint felháborító az a fairtás, amit a szegedi önkormányzat végez a városban. Nem lesz zöldfelület, nem lesz friss levegő, sivárrá válik a város, mert az újonnan telepített fák csak évek múlva fognak árnyékot adni, nagy lombkoronát növeszteni.

Mars tér

A 20/418-8282-es számról olvasónk a hét eleji esős napokra utalva jelezte: ha esik, szinte csónakban kell közlekedni a Mars téren, a csarnok előtti részen, a sátrak alatt felállított kofasoron. A burkolat megsüllyedt, áll benne a víz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!