Digitália

2019.05.17. 12:00

Így javította ki a Samsung a Galaxy Fold hibáját

Ezekkel a változtatásokkal várhatjuk a végleges változatot.

Munkatársunktól

Eredetileg április 26-án dobta volna piacra a koreai cég az első kinyitható mobilját, de a modellek tesztelése közben azok tönkrementek, így kénytelen volt újragondolni az elképzeléseit.


A cég azóta sem jelentette be, mikor kívánnak előrukkolni a javított készülékkel, de a koreai lapok fülébe már eljutott, hogy milyen változtatásokat alkalmaznának a belső, nagyobbik kijelző helyrehozatalában. - írja a hasznaltandroid.hu.


Az egyik az, hogy a Samsung a mobil házába rejtette a fólia széleit, amit így még tévedésből sem lehet leszedni. A pletykák szerint ez okozta a telefonok meghibásodását, hogy nem foglalkoztak azzal, hogy a fólia a képernyő része, és azt hitték, hogy le kell húzni azt a nagyobbik kijelzőről is.


Volt egy másik dolog, ami a hibát okozhatta. A mobil zsanérja felett és alatt olyan nagyobb rés tátongott, amin keresztül a por és egyéb szennyeződések bejuthatott a telefonba, ezzel rongálva a nagyobbik kijelzőt.


A javított példányok már a szolgáltatóknál vannak tesztelés céljából, várhatóan a hónap végén jelentik majd be az új Galaxy Fold megjelenésének új dátumát.


Maga a vállalat vezetője, DJ Koh ígérte meg, hogy minél hamarabb bejelentik majd az indulást. Júniusban várhatóan már a polcokon láthatjuk a Samsung első kinyitható okosmobilját.

Címkék#Samsung

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!