Egyenes út

2008.12.18. 14:10

A víz programozható

Biológia órán tanultuk: testük 70 százaléknyi vizet tartalmaz. Amit nem tanultunk: ez a felnőttek ideális átlaga, a babáké 80 körüli, az idős emberek egy részénél jó, ha eléri a 60-at. Meglepő! Képzeljük csak el, ha a tejföl 70 százaléka lenne víz, akkor biztosan visszavinnénk a boltba, mert nem tudjuk rendeltetésszerűen használni. Mégis szilárdabbnak tűnünk, mint ez a tejtermék. Ahogy a tejfölös dobozt lezáró alufólia felpúposodásából lehet következtetni a kedvezőtlen folyamatok elindulására, az ember csomagolásán – a bőrén – is meglátszik, ha nem megfelelő mennyiségű és minőségű a folyadékbevitel. Ha a szervezet elegendő vizet tartalmaz, akkor a bőr rugalmas és sima, a szemek csillognak. Elsősorban a víz szállítja a sejtek működéséhez szükséges anyagokat, de a feleslegesektől is annak segítségével szabadul meg a test.

Fizika órán valamennyien hallottunk a víz szerkezetéről, hogy jégként könnyebb, mint folyékony állapotban. A víz képes - a gravitáció ellenére - felfelé mozogni, ezen tulajdonságát igazolja a források születése.

Amit viszont nem tanultunk egyetlenegy órán sem: a víznek remek a „memóriája".

A japán Masaru Emoto professzor és csapata -25°C-on lefagyasztott vízcsepp-kristályokat mikroszkóp alatt lefényképett. A különböző vízkristályokról készült felvételek bebizonyították, mennyire más formát ölt a forrásvíz, mint a klórozott vezetékes víz. A forrásvíz szép, harmonikus hatszögeket alkotott, míg a klórozott víz szerkezete elmosódott, deformált valami lett. Nem volt képes egységes alakzatot alkotni.

Emoto nem állt meg itt. De nem ám! Különböző zenéket is „meghallgattatott" desztillált vízzel olyan formán, hogy a hangszórók elé tette egy bizonyos ideig a pohárnyi vizet. Az eredmény: lenyűgöző! Szerepelt a repertoárban Csajkovszkij, Vivaldi, Schubert, de a Beatles Yesterday című száma is. A különböző zenék hatására a víz csodálatos kristályformákba rendeződött. Az agresszív haevy metal zene „nem hozta lázba" a vizet, csak töredezett, torz kristályokat tudott produkálni.

Ugyancsak látványos változásokat okoz a víz szerkezetében, ha a természetes víznek pozitív vagy negatív tartalmú szavakat mutatnak, vagy emberek, állatok fotójára helyezik a pohár vizet. Különböző nyelven (többek közt japánul, angolul, magyarul) leírták papírlapokra a szeretet szót. Egy-egy vízzel teli pohár alá helyezték azokat, majd a fenti eljárás szerint lefotózták. Minden nyelven tudott „olvasni" a víz: eltérő, de gyönyörű kristályszerkezetek jöttek létre.

Emoto professzor bebizonyította a homeopátia és a Bach-virágterápia működési mechanizmusát is. Dr. Samuel Hahnemann 200 évvel ezelőtt olyan vízben „hígított" gyógyszereket állított elő, amelyek gyakorlatilag nem tartalmazták a hagyományos értelemben vett hatóanyagot, így érték el a legnagyobb hatásfokot a homeopátiával. A múlt század harmincas éveiben egy angol orvos, Edward Bach forrásvízzel teli nagy üvegtálat helyezett arra a helyre, ahol az a növény nőtt, amelyre szüksége volt. A növényről leszakított virágokat a víz felszínére helyezte, hogy a Nap átsüssön rajtuk. Így a napfény vitte át az információt a vízre - innen ered a Bach-virágterápia.

Ennél egyszerűbben is „programozhatunk" vizet. Azért mondom (írom), mert magam tapasztaltam és tapasztalom nap mint nap. Az egyik közeli ismerősömnek, egy kislánynak hat éves kora óta nőttek az ujjain szemölcsök. Tíz év alatt sok szemölcs nőtt a körömágyak környékén, hogy azokat lehetetlen lett volna a hagyományos módszerekkel eltüntetni. Ráadásul megjelent mind a két kézfejen is. A naponta fogyasztott ásványvizéből programozott vizet készítettem neki - részint energiát adtam át a víznek, részint pedig elképzeltem, hogy eltűnik minden szemölcs, teljesen tiszták a kezek. Egy hónap múlva már gyönyörű volt a keze! Ennek négy éve, s azóta sem jelentkezett semmilyen bőrprobléma a kezén.

Végezetül, a közelgő ünnepek alkalmából, gyönyörködjünk a Happy Christmas, vagyis „Boldog karácsonyt!" kifejezés lenyomatában!

 

Sóti Judit

Ajánlott irodalom

Masaru Emoto: A víz üzenete, A víz gyógyító ereje, A víz rejtett bölcsessége, A víz igazi hatalma, A víz titokzatos élete

Agykontroll ultra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!