Egyenes út

2009.10.24. 22:55

Nőjön a női önbizalom és önismeret!

Női Önismereti és Bőség Akadémia indul – mondd el az igényeidet! A nők önbizalma legendásan alacsony – sajnos, és teljesen indokolatlanul. Állítja Chi*** Csapó Ida női önismereti tréner, nők és pénz specialista, aki nem véletlenül indít Női Önismereti és Bőség Akadémiát Budapesten. Nők és pénz specialistaként Ida egyedülálló tevékenységet folytat Magyarországon, tavaly május óta működteti honlapját. A GazdagNők.hu és a hozzákapcsolódó hírlevél segítségével ingyenes támogatást nyújt a téma iránt érdeklődő nőknek. A blogban az elmúlt másfél év alatt több mint 220 bejegyzés született, és ezekhez 2070 alkalommal szóltak hozzá a blogolvasó nők.

- Amikor a nőket megkérdeztem, milyen témák érdeklik őket, akkor beigazolódott, amit a blogból is láttam, és a személyes találkozásaink alkalmával is. Nevezetesen az, hogy nagy az igény az önbizalmuk megerősítésére, továbbá arra, hogy elmélyítsék önismeretüket általában - mondta Chi*** Csapó Ida. Ugyanakkor a nők szeretnék megismerni a pénzügyi személyiségtípusukat is, illetve az anyagiak terén a blokkjaikat, gátjaikat, a saját szabotőreiket, mítoszaikat. Ezek ugyanis akadályozzák őket abban, hogy harmonikusabb életet élhessenek, jobban tudjanak bánni a pénzzel. Ez a mai válsággal terhes világban fontos kérdés, ugyanis nagyobb pénztudatossággal megelőzhetőek az egyéni, magánemberi válságok is.

 

 

A Női Önismereti és Bőség Akadémia megközelítése hármas: racionális, lelki és spirituális síkon egyaránt foglalkoznak majd az adott témákkal. Az első oktatási napja november végén, 28-án vasárnap lesz - azért hétvégén, hogy minél többen élhessenek majd a lehetőséggel. Ha valaki nem tud személyesen részt venni, számára a program elérhető lesz on-line kurzus formájában. A GazdagNők.hu női programjaink sajátosság az erős, támogató női kör kialakítása - ezúttal sem lesz másképp.

Az előzetes igényfelmérőben itt mondhatják el a véleményüket, jelezhetik kéréseiket a női önbizalom, önismeret és női anyagi önállóság, függetlenség témája iránt érdeklődő nők:

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=hu&formkey=dGpOX3U1Y2d2NmhublNQNk5qRGpOcUE6MA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!