Egyperces

2009.10.01. 10:50

Liptai Claudia levetkőzött

Sokan bizonyára nagyon várják már a holnap a standokra kerülő Playboyt, amelyben Liptai Claudia (36) pózol meztelenül 26 oldalon keresztül!

Delmagyar.hu

Az érdeklődés érthető, hiszen amióta kiderült, hogy levetkőzik a lapnak, a Mokka műsorvezetője szinte folyamatosan a címlapokon szerepelt. S bár Claudia szereti a polgárpukkasztást, és nem áll távol tőle a szélsőséges megnyilvánulás sem, csak sokadik megkeresésre mondott igent, mégpedig a Playboy hazai történetének csúcsgázsijáért: hárommillió forintért - írja a Blikk.

A Blikk szerdán sajtótájékoztatón mutatta be az itthon 10. születésnapját ünneplő magazin legújabb számát, ahol a meghívott hírességek izgatottan várták a nagy leleplezést. A TV2 mindig megfontolt műsorvezetője, Vágó István láthatóan elégedett volt a képekkel, szerinte képei tízből tíz pontot érdemelnek, amit el is mondott a főszereplőnek, Claudiának, aki roppant csinosan és elegánsan jelent meg a nagy napon.

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!