Egyperces

2010.09.18. 11:02

Parkolóban csókolózott Claudia a mintaférjjel - lesifotóval!

Sokkolta a TV2-t a hír: Liptai Claudia az egyik nős kollégáját szereti. Ráadásul egy olyan férfit, akinek felesége két hónap múlva ad életet második közös gyermeküknek.

Delmagyar.hu

A TV2-ben mindenkit meglepett Péter és a műsorvezető titkos kapcsolata, főleg azért, mert a Mokka egyik szerkesztőjeként és egyben a vörös démon főnökeként dolgozó fiatalemberből senki nem nézte ki, hogy valaha is elcsábulna, feleségével, M. Vikivel legendásan nagy szerelemben éltek.

– Viki és Péter itt a TV2-ben ismerkedett meg, a feleség itt dolgozott az egyik irodában asszisztensként. Imádták egymást. Peti sosem volt az a csajozós, sőt! Senki nem hitte volna róla, hogy valaha is megcsalná a feleségét. Amolyan szürke eminenciás, nem az a feltűnősködő típus – írta le a Mokka szerkesztőjét az egyik TV2-s munkatárs.

A titkos csók.

A titkos csók.
A zömök testalkatú, kifejezetten mackós külsejű Péterről azt is megtudtuk, a fiatalember Nánási Pál unokatestvére. Úgy tűnik, a bonyolult szerelmi viszonyok itt is a családban maradtak, hiszen köztudott, hogy a Playboy fotósa is elhagyta a feleségét egy másik nő, Ördög Nóra miatt, aki akkor még szintén házasságban élt. A dolog pikantériája az is, hogy az ominózus meztelen fotókat Claudiáról szintén Nánási Pál, azaz az új kedves rokona készítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!