Életstílus

2009.12.09. 09:14

Duplázd meg a fogyást!

Anyagcserédet - vele együtt pedig a zsírégetést - egyszerű otthoni praktikákkal is serkentheted. Íme, a négy leghatékonyabb.

Az optimális anyagcsere-működés és a megfelelő keringés a sikeres fogyókúra, a sav-bázis egyensúly, egyúttal a salakanyagok eltávolításának záloga. Ha lendületet akarsz adni szervezetednek, vesd be a következő egyszerű és villámgyors praktikákat.

Kefés masszázs

A reggeli kefés masszázs serkenti a keringést, segít a kimerültségen, erősíti az immunrendszert, élénkíti az anyagcserét, és energiát ad a nap hátralévő részére. A masszázshoz két természetes anyagból készült sörtével rendelkező masszázskefére lesz szükséged, melynek a keménysége illik bőröd érzékenységi fokához. Ezeket akár illatszer- és gyógynövényboltban is beszerezheted.

A kefés masszázst váltakozva egy vagy két kefével végezd. Az egész masszázshoz körülbelül 15 percre van szükség. Állj fel, és hosszú, ütemes mozgásokkal keféld végig a lábszáradat a lábfejtől a térdig.

A cikk a femina.hu oldalon folytatódik >>

Címkék#fogyókúra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!