Életstílus

2009.03.12. 14:33

Mivel lehet levenni a lábáról egy nőt?

A jó bor olyan, mint a jó párkapcsolat: keresünk, válogatunk, kóstolgatunk, míg végre rátalálunk a legmámorítóbbra. Néha persze megízlelünk másfajtát is, hiszen a bor természetéhez meg kell választani a körülményeket és fordítva. Végül aztán az új mintha igazibb lenne annál, amit eddig igazinak hittünk... <br>

Czagány Alexandra

Hogy miért életszerű a bor és a szerelem hasonlata? Mindkettőnek meg kell adni a módját, különben csak átmeneti cseppfolyós élvezeteket kóstolgatunk. Ahogyan egy francia gourmand a borivás művészetéről beszélt a walesi hercegnek, úgy igaz ez a mondás átvitt értelemben napjaink hercegeire is:

„- A nagy bornál nézzük annak játékát a pohárban, beleheljük illatát, és azután...

- Megisszuk! - vágott közbe a herceg.

- Nem, herceg - folytatta a gourmand -, előbb beszélünk róla."

Az előzőek alapján mindenki eldöntheti, hogyan adja meg a módját szerelmi életének. Ez a cikk nem a csábítás trükkjeiről szól, hiszen ahhoz éppen elég, ha jó a dumád, jóképű, híres vagy gazdag vagy. Meghódítani, nos, az már kihívás. Felfedek egy titkot, a Nőt bármikor le lehet venni a lábáról. Akár még csak az ismerkedési periódusnál tartunk, sőt akkor is, ha már hosszú együtt töltött évek porát fújjuk a kapcsolatunkról.

Számunkra ugyanis a legfontosabb dolog „szeretve lenni". Ha meg akarsz hódítani egy nőt, Casanova díszes jelmeze helyett öltsd magadra Ádám egyszerű kosztümét! A lényeg, hogy nincs szükség nőcsábász szövegre (akadt, aki másra gondolt!?), éppen elég, ha a saját adottságaidat és képességeidet kamatoztatod a kiszemelt hölgynél. Nem vágyunk mi nagy dolgokra, csak figyelmességre, szeretetre, megértésre, bókokra, hűségre, a csillagokra... Kizárólag az utóbbinál elégszünk meg ígéretekkel. Elszomorító, amikor a pasik kezelhetetlennek és érthetetlen hisztinek vallják hölgytársuk viselkedését, miközben ártatlanul kérdezik: „már megint mit csináltam rosszul?" Itt az idő, hogy civakodás és óvatos próbálkozások helyett teljesen levedd a lábáról a párodat! Mi kell a nőnek?

Udvariasság

Először is, légy Férfi! Ne csak biológiailag. Alapszintű dolog az előzékenység, a tisztelet, a kedvesség. Napjaink tapasztalata, hogy együtt érkezünk az étteremhez, és eszményi lovagunk bevágódik előttünk az ajtón. Na, bumm! Már meg sem lepődünk. Ellenben, ha a pasik kódolják magukban az udvariasságot, valamint sokszor a kedvünkben járnak, már borítékolható a szimpátia.

Rajongás

Fontos, hogy imádjuk a bókokat, és ki nem állhatjuk az álbókokat. Előfordulhat ugyanis, hogy a borzalmas frizuránkon való bosszankodás közben „elég vicces, de neked jól áll, jó lesz az úgy…" és ehhez hasonló megjegyzések hagyják el partnerünk száját. Az sem túl szerencsés, ha bármely testrészünket kritizálják. Tehát az elismerésekkel bőkezűen kell bánni. Véleményt lehet alkotni a hölgy karrierjéről, életmódjáról, terveiről, de ne feledjük, minden nő teste szent és sérthetetlen.

Érzékiség

Ne hagyd abba! Kérlek, folytasd! Akarom, hogy ölelj, simogass, azután pedig... beszélgessünk tovább. Bizony, Uraim! A nők ismerkedési folyamata kissé lassabb tempójú, mint a férfiaké! Viszont egy kis gyengédségnek soha nem tudunk ellenállni. Legyél szexi, de ne legyél szexista! Ne álmodj olyan természet feletti erőről, amellyel pár óra enyelgés után ágyba bújhatsz leendő gyermekeid anyjával!

Kommunikáció

Kifejezetten vonzó a nők számára, ha egy férfi társalgástechnikája felülmúlja az állandó okoskodást, a saját dolgainak megtárgyalását vagy éppen a kínos hallgatást. Empatikus, hiteles és érdeklődő pasi már fél siker. Zárójeles megjegyzés, hogy ezek mind tanulható dolgok, csak éppen forgatókönyv szerint sem randizhatunk állandóan.

Humor

Nem utolsósorban lehengerel még minket a finom humor. A nevetés, az önbizalom azok a dolgok, melyek által bennünk, nőkben felszabadul az állandó stressz és megfelelési kényszer okozta feszültség. Ha a társunk képes bennünket megnevettetni, az szuper jó érzés. Azért megjegyzem, nem feltétlenül arra gondolok, mikor kedvesünk nagy erőkkel azon fáradozik, hogy felragassza autója hátsó ablakára a „Te most az Isten háta mögött vagy" feliratot. Bár ők ezen is nagyon jókat mosolyognak, arról nem is beszélve, hogy némileg el is hiszik a felirat szövegét vezetés közben.

Ezek „csupán" kisebb tulajdonságok, amelyekkel el lehet varázsolni a nőket. Csak éppen a csoda nem tart örökké. Ha már úgy érzed, elnyerted a hölgy bizalmát, attól kezdve minden nap meg kell őt hódítanod, ha meg is akarod tartani. De nem egyoldalú ám a történet. Ha ugyanis a nő igazán szeretve érzi magát, akkor hasonlóan lesi párja kívánságait, vágyait, érzéseit, és elindul egy önmagára visszaható csodálatos folyamat, amit úgy emlegetnek: szerelem…: a mosógép, a csap, az óra, a gyerek éneklős babája, a kocsi és ki tudja még, mi, egy életen át.

Megismerkedés, együttélés vagy házasság, egészen mindegy. A minőség a legfontosabb…

Egészségünkre!

Címkék#szex

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!