Foci VB 2014 Brazília

2014.07.14. 11:32

Már a döntő előtt elkészült a német győzelem emlékbélyege

Optimistán készült a német posta a brazíliai világbajnokság vasárnapi Németország-Argentína döntőjére, ugyanis még a finálé előtt elkészült az az ötmillió emlékbélyeg, amely a labdarúgó-válogatott negyedik vb-győzelme előtt tiszteleg.

 Joachim Löw együttese a Maracana Stadionban rendezett összecsapáson Mario Götze hosszabbításban szerzett góljával diadalmaskodott, így néhány órával később már forgalomba is kerülhettek a bélyegek, amelyek egyenként 60 eurócentbe kerülnek. Amennyiben a Nationalelf kikapott volna, a bélyegek minden bizonnyal a szemétben végzik.

Németország világbajnoki győzelme alkalmából tervezett emlékbélyeg Berlinben 2014. július 14-én, egy nappal az után, hogy Németország 1-0-ra legyőzte Argentinát a brazíliai labdarúgó-világbajnokság dö

Németország világbajnoki győzelme alkalmából tervezett emlékbélyeg Berlinben 2014. július 14-én, egy nappal az után, hogy Németország 1-0-ra legyőzte Argentinát a brazíliai labdarúgó-világbajnokság döntőjében. (MTI/EPA/Michael Kappeler)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!