Bulvár-celeb

2024.02.18. 08:58

G.w.M szerelmes, és nagyon úgy tűnik, Edinának sincs kifogása ellene

„Meggyőztem...” – írta G.w.M a közösségi oldalán.

MW

Márk meggyőzte Edinát

Fotó: Szabolcs László

Ismert, hogy G.w.M  szerelmes a luxusautókba. Ha a rapper neve szóba jön, nem lehet kikerülni a tényt, hogy magánéleti botrányai mellett a luxusautókhoz fűződő viszonya az egyik legfontosabb dolog az életében: méregdrága kocsikban fotózkodik, vagy épp videókat készít, ahogy Budapest belvárosában gyorsulási versenyt tart – tavaly augusztusban ezért meg is büntette a rendőrség... 

A közlekedési szabályok nem különösebben érdeklik a rappert, és ebből nem is csinál titkot.

Ajándék Edinának

„Tetszik neki, meggyőztem. Lassan, de biztosan átállítom a BMW oldalra” – írta G.w.M a közösségi oldalán. Mindez arra enged következtetni, hogy új autóval bővül a családi flotta. A szöveghez a rapper természetesen fotót is posztolt Insta-sztorijában:

Edina kaphat egy ilyet? 
Forrás: Instgram

Hogy a több tízmilliós kocsit elhozták a kereskedésből, vagy csak nézelődni mentek, még nem derült ki, 

de senki nem lehet meglepve, ha az egykori szépségkirálynőt hamarosan a fekete csodakocsiban látnák furikázni. A fehér Porsche dzsipet, amit Edina a születésnapjára kapott, úgyis eladták már hónapokkal ezelőtt – írja cikkében a Ripost.


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában