Bulvár-celeb

2024.03.05. 17:05

Lagzi Lajcsi hamarosan szabadul - el is kezdett gyógyulni

Lagzi Lajcsi tavaly április 26-án vonult be a baracskai börtönbe, áram-, víz- és gázlopás miatt három és fél éves börtönbüntetésre ítélték. Azóta orvosi kezelés alatt áll, most azonban különös dolog történt vele, épp a szabadulása előtt pár hónappal javulni kezdett az állapota.

Lagzi Lajcsi pár hónap múlva szabadulhat

Fotó: Origo / Csudai Sándor

Az eddigi információk alapján Lagzi Lajcsi négy hónap múlva hagyhatja el a Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézetet a korábban kérvényezett reintegrációs engedélyének jóváhagyása miatt.  Bár a reintegrációs őrizet alatt is nyomkövetőt kell majd viselnie a bokáján, nem hagyhatja el az otthonát sem, csak kivételes esetekben, mégis úgy tűnik, hogy sikerrel járt a folyamatos sajnáltatásával és trükközéseivel - írja az Origo.

Különös véletlen lehet, hogy épp a szabadulása előtt négy hónappal kapott egy olyan gyógyszert, amitől állítólag sokat javult az állapota, egy év börtönlét után elkezdett szilárd ételeket is enni.

Az ügyfelemet átszállították egynapos vizsgálatra Berettyóújfalura, a Büntetés-végrehajtás Központi Kórházába. A tesztek után az orvos adott neki egy újfajta gyógyszert, amire szerencsére meglepően jól reagált a szervezete.

Azért mondom, hogy meglepően, mert eddig bármit adtak neki, semmi sem használt. Ez a gyógyszer azonban kezdi visszahozni az étvágyát és azt a képességet, reflexet, hogy szilárd ételt is el tudjon fogyasztani. Kicsit kezd megerősödni, ez pedig határozottan látszik a hangulatán is, már tervezgeti a jövőjét, hogy mi mindent csinál majd, ha kiengedik"

 – mondta el a trombitás ügyvédje, dr. Csontos Zsolt, a Blikknek, aki hozzátette, hogy ez nem azt jelenti, hogy ügyfele meggyógyult, a hátralévő idejét is a baracskai börtön orvosi részlegén fogja letölteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában