Bulvár-celeb

2024.05.13. 05:05

„Gazdag vagyok!!!” – Dárdai Blanka őszintén vallott az életéről

A Brenka néven is ismert fiatal énekesnő hazatéve Ázsiából átértékelt mindent.

MW

Brenka átértékelte az életét

Forrás: Instsgram

Dárdai Blanka nemrég érkezett haza az Ázsia Expressz forgatásáról, ám úgy látszik, még mindig az események hatása alatt van, az egész életét megváltoztatta ez a tapasztalat. Az énekesnő ugyanis már teljesen másként tekint az eddig egyszerűnek tűnő dolgokra.

Brenka az Instagram-oldalán mesélte el követőinek, hogy mit is érez mostanában és hogy mit lát teljesen más színben az  utazás óta:

Olyan hála van bennem, basszus, Ázsia óta. Ez a fajta bőség, az otthonom kényelme, annyira de annyira hiányzott, hogy az hihetetlen… Azzal soha nem volt gond, hogy az apró dolgokért is hálás tudjak lenni, de Ázsia óta rájöttem, ezek nem apró dolgok. Ez a minden! Az ember csak telhetetlen. Mindenem megvan, ami a boldog élethez szükséges. Gazdag vagyok!!! Van minden nap mit ennem, innom, és van ágyam!!! Köszönöm

– írta Blanka.

Dárdai Blanka
Fotó: Szabolcs László / Forrás: MW bulvár

Az énekesnő azt is elárulta, miért ilyen fontosak számára a hasonló tapasztalatok:

„És ez nem elcsépelt gondolat… amióta hazajöttem sok pillanatnál megállok. Szeretem, ahogy változok és ülepednek bennem dolgok. Ezért jó élni!!!” – idézi az énekesnőt cikkében a Bors.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában