Krimi

2022.10.08. 05:55

Felkavaró felvételek: megölte és feldarabolta a feleségét egy férfi Dunaújvárosban (videó)

A rendőrök a 62 éves dunaújvárosi gyanúsított letartóztatása mellett folytatják tovább az ügy vizsgálatát.

Illusztráció: 123RF

Szeptember 21-ei eltűnése óta kerestek a rendőrök egy dunaújvárosi nőt, akinek ügyével kapcsolatban mostanra emberölés miatt rendeltek el büntetőeljárást - írja a Bors.

A Fejér megyei nyomozók birtokába jutott információk szerint a szeptember 26-a óta letartóztatásban lévő 62 éves dunaújvárosi gyanúsított szeptember 17-e és szeptember 21-e közötti időszakban megölte a feleségét, a testét feldarabolta, majd elrejtette.

Az ügy körülményeinek tisztázásra, a bűncselekmény bizonyítása érdekében nyomozócsoport alakult, amelyben Fejér, Pest és Veszprém megye, valamint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi Osztály nyomozói vettek részt – olvasható a police.hu-n.

A rendőrök szakszerű, precíz és aprólékos adatgyűjtésbe kezdtek, ennek során a gyanúsított által használt kistehergépkocsiban testrészmaradványokat találtak, amelyek a feleségtől származnak.

A nyomozás során az ügy körülményeinek tisztázása szakértők bevonásával folyamatban van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában