Krimi

2023.10.25. 11:17

Buszbaleset Seregélyesnél: egy ember meghalt, 24-en megsérültek

Utasokkal teli busz borult árokba Seregélyes és Sárosd között, Fejér vármegyében.

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

A feol.hu azt írja: egy ember életét vesztette abban a balesetben, amely szerda hajnalban történt a Fejér vármegyei Seregélyest és Sárosdot összekötő út 38-as kilométerénél – közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője. 

Győrfi Pál tájékoztatása szerint a férfi súlyos belső sérüléseket szenvedett és már nem lehetett rajta segíteni. A balesetben 24-en sérültek meg, közülük egy ember állapota súlyos, ő fejsérülést és lábtörést szenvedett.

A balesethez 14 mentőegységet riasztottak, a sérülteket a székesfehérvári és a dunaújvárosi kórházba szállították – mondta Győrfi Pál, jelezve: a mentést a rossz látási viszonyok és a zuhogó eső is nehezítette.

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

Az autóbusz oldalával az árokba csapódott; ötven utasa közül harmincan ki tudtak szállni a járműből, a többieket a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki – tájékoztatott a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában