Krimi

2024.01.01. 17:17

Kettős tragédia: frontális karambol és halálos lakástűz Tolnában

Egy 58 éves férfi hunyt el.

Fotó: Mártonfai Dénes / teol.hu

Két személygépkocsi ütközött a 65-ös főúton, Kétyen, egy 58 éves férfi a helyszínen meghalt - közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A Tolna vármegyei település külterületén, az út 17-es kilométerénél történt frontális ütközésben az egyik autó vezetője vesztette életét, utasa súlyosan megsérült. A másik járművet vezető, fiatal férfi életveszélyes sérülést szenvedett - írta a teol.hu.

Sajnos ez volt a második tragédia Újév napján a megyében. Kigyulladt egy többszintes ikerház egyik földszinti lakrésze szilveszter éjjelén a Tolna vármegyei Pálfán – tájékoztatott honlapján hétfőn a BM Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Mint azt írták, a lakrész a tűzoltók kiérkezésekor teljes terjedelmében égett. A lángokat sikerült időben megfékezni, így a tűz további lakásokra már nem terjedt tovább. A kigyulladt lakásban egy ember tartózkodott, akinek az életét már nem lehetett megmenteni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában