Krimi

2024.03.10. 09:17

Szörnyen néz ki belülről a kiégett visegrádi szálloda

Az egyik fotón jól látszik, milyen pusztítást végzett a tűz a visegrádi szállodában. Borzalmas ami bent van.

Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

A visegrádi szálloda közösségi oldalán tettek közzé felvételeket arról, hogy néz ki belülről a leégett épület. A Hotel Silvanus negyedik szintje és a tető gyakorlatilag megsemmisült. Ami maradt, az is tiszta korom és fekete. Hatalmas a kár.

Pintér Róbert, a szálloda igazgatója az MTI-nek elmondta: az újjáépítés gyakorlatilag elkezdődött. Kiemelte, hogy a koronavírus-járvány miatti korlátozások okán van tapasztalatuk abban, hogy egyik pillanatról a másikra hogyan menedzseljék a helyzetet. A meglévő foglalásokkal kapcsolatban közölte, sok megkeresést kapnak; mindenki maga döntheti el, hogy elmegy a szállodába, vagy nem.

A jövőbeni foglalási lehetőségek megnyitása a »következő hetek válasza«, és annak is a függvénye, hogy a vasárnapi felmérések milyen eredményre vezetnek

– fogalmazott az igazgató.

Pintér Róbert korábban azt mondta, valószínűleg elektromos probléma okozta a tüzet. A lángok szombaton délelőtt csaptak fel a szállodában.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában