vívás

2021.09.08. 10:35

Boczkó Gábor a magyar jelölt az Európai Vívószövetség végrehajtó bizottságába

A hét végén Szocsiban rendezik az Európai Vívószövetség (EFC) tisztújító kongresszusát, amelyen Boczkó Gábor ismét megpályázza a végrehajtó bizottsági tagságot.

Az idén fennállásának harmincadik születésnapját ünneplő kontinentális szövetség tisztújításán a magyar szövetséget Csampa Zsolt elnök és Boczkó Gábor sportigazgató képviseli.

„Szombaton kerül sor a tisztségviselők megválasztására, a végrehajtó bizottságba a jelöltünk továbbra is Boczkó Gábor, aki versenyzői pályafutásának befejezése óta tagja a testületnek, és szeretnénk, ha tovább folytathatná az előző ciklusban elkezdett munkáját” – mondta Tamás Henriette, aki arról is beszélt, hogy aki a koronavírus miatt nem tud elutazni a Fekete-tenger partján lévő városba, a technika segítségével vehet részt a kongresszuson és a voksoláson.

A vívófőtitkár jelezte, reméli, hogy a tanácskozáson a versenynaptárt is sikerül elkészíteni, és eldől a Plovdivba tervezett Európa-bajnokság, valamint a körversenyek sorsa is.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában