Szaszák Zsolt és Gábor Márkó is folytatja a Sztárban Sztár kihívást

2021.10.12. 20:00

A második show-ban is jól szerepeltek a szegediek

Fordult a kocka a Sztárban Sztár leszek műsor szegedi szereplőinél. Míg Gábor Márkó múlt héten majdnem kiesett, most maximális pontszámot érő produkciót adott elő, Szaszák Zsolt pedig, aki brillírozott múlt héten, most épphogy elkerülte a kieső zónát.

Timár Kriszta

Forrás: TV2

Vasárnap este immár másodjára álltak színpadra a TV2 Sztárban Sztár leszek című élő showműsorának szereplői, köztük a két szegedi döntős. Szaszák Zsolt és Gábor Márkó is nehéz feladatot kapott, de sikeresen teljesítették.

A két fiú közül először Szaszák állt színpadra, L L Junior egyik legnehezebb dalával. Amellett, hogy a raprészeken hihetetlen gyorsan kellett pörgetnie a szavakat, komoly koreográfiát is tettek a produkció mellé. Tóth Gabi meg is jegyezte, az eredeti előadó klipjét másolták le, csakhogy ő azt akkor nem élőben ugrálta és énekelte végig. Köllő Babett szintén elégedett volt a produkcióval, a két férfi mester azonban nem. Majka kritikaként megfogalmazta, hogy nem engedheti meg magának, hogy elfogyjon a levegője, és Pápai Joci is azt mondta, meg lehetett volna ezt jobban is csinálni. Érdekesség, hogy

közösségi oldalán L L Junior is kifakadt. „Szánalmas karikatúra. Poros klisé”

– így jellemezte a produkciót, mely a zsűrinek 25 pontot ért.

Fotó: Tv2

Gábor Márkó múlt héten majdnem kiesett a versenyből, vasárnapi produkciójával azonban bebizonyította, nem véletlenül került be a döntőbe. Mestere, Pápai Joci elárulta, előző héten nem dolgozott túl sokat tanítványa, most azonban minden pillanatban erre gyakorolt. Prince bőrébe bújt olyan sikerrel, hogy maximális 30 pontot kapott.

– Munkával és szorgalommal lehet ilyen produkciót csinálni – összegezte Pápai Joci. A zsűri listáján ezzel holtversenyben első helyen végzett, Szaszák Zsolt pedig szintén holtversenyben a 8. lett.

A nézői szavazatokkal korrigált eredmény szerint Szaszák a 9. helyen végzett, így épphogy megúszta, hogy a kiesésre jelöltek között legyen az utolsó szavazáskor, Gábor Márkó pedig holtversenyben 3. helyen zárt. Jövő héten Szaszák Zsolt Mester Tamás bőrébe bújik majd, Gábor Márkó pedig a Gipsy Kingstől énekel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában